Eva Mendes redko posodablja o vzgoji njenih dveh hčera

Eva Mendes in Ryan Gosling sta znana po svojem družinskem življenju, danes pa je igralka nekoliko razkrila, kako par vzgaja njihove dve hčerki, Esmerelda, 3 in Amada, 1. 

Med dogodkom, ki je promovirala svojo novo linijo velikosti plus z družbo New York & Company v nakupovalnem središču v Cerritosu, CA, je Mendes govoril z Ljudje Chica o tem, kako otroci odraščajo v kubanskem gospodinjstvu. “Biti kubanski in vzgajati v zelo tipičnem kubanskem gospodinjstvu vpliva na vse, kar počnem,” pravi. To se razteza na njene hčere, ki ji pokaže, da se učijo govoriti angleško in špansko. 

“Esmeralda večinoma govori Spanglish, resnično je srčkan,” razkriva ona. “Vsekakor je dvojezična in resnično je pomembno, da se prepričamo, da ni samo seznanjena z jezikom, temveč tudi s kulturo.” K sreči Mendesova družina živi v bližini, da bi posodila svoj vpliv na način kubanske hrane in glasbe in da bi se prepričala,.

Eva Mendes - NY & Co - Lead
Rachel Murray / Getty

“Moja mama, ki živi 15 minut, je enostavna, ker govori dekleta v španščini in jih kuha kubansko hrano, vedno pa poslušamo kubansko glasbo. Res je velik del našega načina življenja. Ne bi imel druge poti. ” 

POVEZANE: Eva Mendesova redka mati-hči Photo’ll ogreje srce

POVEZANI VIDEO: 10-krat Ryan Gosling je bil Bae

 

“Moj oče, ki je bil tukaj 45 let in še vedno ne govori angleško, je resnično sredstvo,” nadaljuje. “To je tako kul, ker zdaj, ko poskušam poskrbeti, da moja dekleta govorijo špansko, je kot” Ok, oče, vzemi jih “, ker vem, da bodo vsi, ki bodo govorili z njim, španski.”