Eva Mendes za Vogue Eyewear: “Želela sem očala moje celotno življenje!”

Eva Mendes je novi obraz Vogue Eyewear, in ona ni mogla biti bolj navdušena, ker končno dobi nositi očala, za katera je vedno želela, da je potrebno! Ob začetku svoje kampanje Mario Testino-shot v Los Angelesu je Mendes (oblečen s čipko Valentino, ki je v naš pogled pogleda na dan) priznal InStyle.com: “Vem, da to zveni res čudno, vendar sem želel [vse nositi očala] celo življenje! Spominjam se malih otrok v 4. ali 5. razredu, ki so bili tako ljubki, in mislil sem, da so posebni, ker morajo nositi očala. ” In zdaj, ko ona ne potrebujejo jih, ona ima veliko izbire! Igralka je v svoji akciji modelirala očala za branje očal in Jackie O. sunnice, in nam je povedala, da je ustvarila značaj za vsak videz. “Imeli so imena, kot sta Carmen in Maria. Kot je Carmen navdušena, da se vrne v šolo! Dodajanje zgodbe je postalo bolj zabavno.” Najpomembneje je, da ji njeni novi odtenki nudijo zaščito, ki jo potrebuje. “Živeti v lepem Los Angelesu, sonce je skoraj vedno zunaj. Redko me je ujeti brez sončnih očal, ko sem zunaj in o tem, kako vodim svoje naloge.” Odličen razlog, da jih potrebujete! Nakup vseh pogledov Eva modelira tukaj na vogue-eyewear.com.

Poleg tega si oglejte več zvezd v oglaševalskih akcijah, ki jih imamo radi!

VEČ: • Glej Eva Mendesova najboljša lepota skozi leta • Eva praznuje 20. obletnico Muglerjevega aroma vonja • Eva in večina modelov najbolj seksi spodnje perilo v filmski zgodovini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map