Evo, kako je Chris Pratt pripravljen za zlate glave

Čeprav so najboljši ženski lepotni trenutki na Zlati globusi v zadnjem noču še vedno sveži v naših mislih, moramo tudi to odreči fantom! Spretnosti moških, kot so Chris Pratt, John Legend, Jared Leto in mnogi drugi, si zaslužijo svoje časti in z vsakim videzom so se odlično povezali s svojimi rdečimi preprogami, vendar se ne moremo spraševati, kako se fantje Pripravite se na nagradno oddajo?

Prattov bridger Bridget Brager nam je dal vse podrobnosti o tem, kako Parki in rekreacija zvezda je prišla skupaj, in tukaj ni bilo presenečenje, da bi se pripravljala z njim, prav toliko kot zabava, kot si pričakoval. “To je tako zabavno. Veliko se pogovarjamo in na njem mučim veliko stvari,” pravi InStyle. “On je dober tip, poslušali smo državno glasbo in svež zrak, ko smo se pripravili.” Brager je začel z rezanjem Prattove podpisnice v bolj poliran slog s čisti robovi in ​​medtem, ko je učinek videti preračunano, je bila njena odločitev za njeno končno odločitev. “Sprva smo začeli zapustiti svoje lase in zapustiti svoj šopek, ki je bil pravzaprav bolj kot brada, nato pa ga je stilistka Annie postavila v čudovito obleko s kravato, in to je vsekakor vračalo Old Hollywoodu” pravi. “Dala sem rez nekaj oblike, da bi ustvaril dolg, pusto obliko in se odprl obraz, vendar sem želel obdržati svojo curly teksturo.” Brager je obrezal lase po vrhu in straneh, nato pa je vzel nože, da bi se ustrelil obrazne dlake.

POVEZANE: Jared Leto skriva človeka, ki je na zlati globusi

Čeprav mnogi moški menijo, da so sami oproščeni nego kože, Pratt dobro pozna moč vlažilca in njegov videz je dokaz. “Vsakič, ko vidim Chrisa, rad imam mešanico vlažilca in seruma. Vsak človek mora imeti v svojem arzenalu, če nič drugega,” pravi Brager, ki je pripravil kožo s serumom ReVive Intensite Line Erasing Serum (600 USD, nordstrom .com) v paru z vlažilno obnovitveno kremo (195 dolarjev, nordstrom.com). “Resnično imam rad seruma, ker je pri moških lahko fotoaparat oster, zato je koža videti, da je ugasnjena in ne suha, je pomembno.” Pratt se je prepričal, da sledi Bragerjevemu nasvetu, tako da ostane hidriran in pije veliko vode pred velikim dogodkom, da je njegov videz pripravljen na kamero, in ko so bili izdelki za nego kože na voljo, je bilo lahkotno prašenje prahu končni dotik pred zvezdo in njegovim žena Anna Faris je odšla na Globe. “Začni končati, njegova rutinska rutina je trajala približno 45 minut. Danes smo naredili frizuro, tako da je trajalo približno pol ure, preden smo začeli z ostalimi.”

FOTOGRAFIJE: Oglejte si Zlata globa 2015 Rdeča preproga

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 76

map