Evo, zakaj je Kate Middletonova ogrlica videti tako dobro znana

Kate Middleton preprosto pokličite kraljico modne skladnosti, ker ta kralj ve, kaj ji je všeč in se ji drži. Kmalu za mamo treh obiskala Royal College of Obstetricians and Gynecologists v Londonu, da bi spoznala začetek kampanje Nursing Now, in medtem ko je bila zunaj, je oblečena v nekaj svojih vseh časov najljubši modni deli.

TK
Victoria Jones – PA slike / Getty

Middleton je oblečena v kraljevsko modro oblečeno kraljevsko modo – s plaščem Jenny Packham in obleko – vendar je izstopala tudi njena dodatna oprema. Namesto da bi se stvari držale minimalne, se je odločila za čevlje Jimmy Choo navy suede, veliko modro-vijolično ogrlico G. Collins & Sons tanzanite in podobne uhani (podobno tukaj), ki so dopolnjevale njen zelo znani safirski zaročni obroč.

Kate Middleton Necklace - Embed
WPA Pool / Getty Images

Kate Middleton Ring - Embed
Samir Hussein / Getty Images

Ni skrivnost, da je Middleton z modrim prstanom šla ob običajnem žitu. Middletonov obročni prstan je 12-karatni safir in diamantni prstan v vrednosti približno 500.000 dolarjev. Čeprav je posebna za veliko več kot njegova cenovna oznaka. Prstan je prvotno kupil Williamov oče princ Charles, ki mu je prinesel princeso Diano, ki je bila delno zasnovana po modrem brošu Garrad kraljice Viktorije, ki jo kraljica Elizabeta občasno nosi.

“Bilo je dejal, da je močan vpliv na princ Charles, ko je prišel v Garrard, da bi kupil prstan za Lady Diana. Na koncu je za njo postavil safirski grozdni prstan, ki ga je princ William po vojvodini iz Cambridgea pridobil na svojem delovanju, “je dejala ustvarjalna režiserka Garrada Sara Prentice Vogue. “Zamislil bi, da bi odraščala tvoja mati in tvoja babica [s] tako čudovitim, neverjetnim nakitom, da bi se držala s tabo.”

Middletonovo utrinko v torek je brezhibno ujemala njen prstan. Pred tem je nosila modre dragulje in le nekaj tednov nazaj, in ker so tako posebna, so omaro svojega omaro. Glavni dragulj je obdan z diamantami 0,97 karata in je v platini, in to je iz blagovne znamke, ki je posebna za kraljevsko družino.

POVEZANE: Kate Middleton je preizkusila All-Black Dress Code na BAFTAs, nekateri ljudje pa so razburjeni

Nakit podjetja G. Collins in Sons v Angliji je dolgoletnim britanskim monarhom postavil zlatarja, ki so ga imenovali kraljevi nakit Crown Jeweler. Kraljica Elizabeta II je leta 2000 postavila G. Collinsa in sinovega Harryja Collinsa kot njenega osebnega dragulja, leta 2007 pa je postal Crown Jeweler.

“To je največja čast, ki jo lahko draguljarju podelijo njena kraljica kraljica, ki skrbi in vzdržuje kronske dragulje, ki so nastanjeni v londonskem stolpu, in druge s tem povezane naloge”, je Collins povedal o imenovanju v izjavi.