Fableics stoji Demi Lovato po prevelikem odmerku drog

Čas po novicah očitnega prevelikega odmerka zdravila Demi Lovato, ki je na naslovnicah, oboževalcih in znanih osebnostih, kot so Lady Gaga, Ellen DeGeneres in Nick Jonas (njena bližnja prijateljica), so hitro izmenjali sporočila o podpori socialnih medijev, željo po najboljših močeh in upanju na njeno okrevanje . Sedaj pa eden od Lovatovih poslovnih partnerjev izraža tudi svojo podporo.

Po navedbah Blast, Fabletics, družba športne konfekcije, ki jo je soustanovila Kate Hudson, ne zanika vzdrževanja odnosa s pevcem. Lovato je prvič sodeloval z blagovno znamko leta 2017 in je od takrat delal z njimi na treh kapsulnih zbirkah, ki so v zadnjem času uvajali obutev in vrečke.

@ddlovato v # Demi4Fabletics je ������ (povezava v bio).

Post delijo Fabletics (@ fabletics) na

Friyay Vibes. Ne zamudite najnovejše zbirke # Demi4Fabletics @ ddlovato – povezave v bio, gre hitro!

Post delijo Fabletics (@ fabletics) na

POVEZANE: Demi Lovato ni pod preiskavo kaznivih dejanj

“Mi smo globoko žalostni, da smo slišali novice o našem prijatelju Demi Lovato, ki nas je navdihoval toliko med našim potovanjem. Pošljemo ji svojo ljubezen in podporo, ko ugotovi moč, da se opomore, «je zapisala izjava Fabletics.

Da se je družba za oblačila za množični trg odločila, da ne spusti slavne osebe, povezane z zlorabo substanc (ne omenjam duševnih bolezni in motenj prehranjevanja), je pozitiven pokazatelj, da se je odvisnost končno obravnavala kot bolezen, zlasti po zaslugi opioidne krize , Ne izbira načina življenja. 

Poleg njenih prijateljev in poslovnih partnerjev je na stotine ljubiteljev Lovata na Cvrkutati obeležilo pevko kot prvaka duševnega zdravja, pa tudi pameten vzorec in ikona za skupino LGBTQIA +. 

Medtem ko je snov, ki je povzročila prevelik odmerek Lovata, še ni znan, je potrdil vir V stilu da ta heroin ni bil vpleten, kot je poročal TMZ. Njeni prihajajoči nastopi so bili preklicani in gostovanje na Foxu Beat Shazam je bil potegnil iz postave. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map