Fendi’s Studded Hair Clips so Throwback Accessories, ki jih boste želeli nositi

Premikanje posnetkov iz leptirja in škripcev, črtastih sponk za lase, so najnovejši ’90-letni dodatek za lase, ki ga boste želeli nositi. Na modni reviji Fendi Spring 2017 v tednu Milan Fashion so vrhunski modeli, kot so sestri Gigi in Bella Hadid, šli na vzletno-pristajalno stezo z barvitimi žrebci, ki so bili rahlo punky in rahlo spominja na naše najljubše dele Lego.

Za popolno preoblikovanje modelov v kul dekleta, ki se igrajo v video igrah, smo si vsi želeli biti prijatelji v srednji šoli. Sam McKnight, hairstylist, je svoje lase vrgel v različne ’90-letne sloge, vključno s pigtails, super mehek, in pol navzgor, polovica navzdol pogleda in pripeti peščico funky posnetkov na različnih delih glave modelov.

@fendi #karllagerfeld @bellahadid @gigihadid #backstage #backstagebeauty #bellahadid #gigihadid #mfw @peterphilipsmakeup #hairbysammcknight #hairaccessories @chaos @amandaharlech

Fotografija, ki jo je objavil Sam McKnight © (@ sammcknight1)

#birdseyeview #zgodovino #hairaccessories @fendi #fendi #dollymixtures #sweets #candy #mfw #karllagerfeld @chaos #backstage #backstagebeauty #hair #hairbysammcknight

Fotografija, ki jo je objavil Sam McKnight © (@ sammcknight1)

Žrebčane dlake, najostrejše mačje oko in bleščeče ustnice – naši novi slog cilji. # FendiSS17 #MFW #FendiBackstage

Video, ki ga je objavil Fendi (@fendi)

POVEZANE: Bella Hadid odpre Fendi’s #MFW Show, Big Sis Gigi tudi lastnik vzletno-pristajalne steze

Kot da lase, ki je vredno # tbt, ni dovolj za voščeno poetično, je oblikovalec Peter Philips seznanjal sloge z enako prestižnim krilatim očescem za oči in bleščečimi ustnicami, ki potrjujejo, da moramo ponovno obrav navati lepilo, ki smo ga imeli tudi v devetdesetih letih.

Glistening in glimmering ter pripravljen zadeti vzletno-pristajalne steze. # FendiSS17 #MFW @ suzieq.leosiboni

Video, ki ga je objavil Fendi (@fendi)

Desetletje se je klical in želi vedeti, kje (in kdaj) lahko dobi svoje roke na teh žepkih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map