Fergie je pravkar spustila dve pesmi iz njenega novega albuma Double Dutchess

Fergie nas pripravlja na svoj prihajajoči album z dvema novima skladbama.

Čeprav je sprostitev Double Dutchess je še vedno skoraj mesec dni, zvezda je pravkar debitirala nov videoposnetek z naslovom “Lačen” z Rickom Rossom in to je končni pop-rap mash-up. 

Izgleda, da se je na novo skladbo zmečkalo čeljust, je bilo posneto izključno črno-belo, pri čemer je Fergie posiljeval tako enostavno kot Ross sam. Skozi video sanjski trans, Dutchess dons veliko sultry izgleda, od ribarnic do latex bodysuit-samo dodal, da ji badass persona. 

Ampak to ni vse! Fergie se je povezal tudi z Nicki Minaj in nekdanjim bandomom Black Eyed Peas Will.i.am za drugo pesem, imenovano “You Already Know”. In z besedami, kot so: “Življenje je film, pusti, da se fotoaparat premika / hitro življenje premika, ne gre počasi,” lahko samo uganemo, da nas bodo na divje vožnje z Dutchessom in Minajom ob strani, videoposnetek sčasoma pade. Za zdaj si oglejte zvok spodaj. 

POVEZANE: Fergiejeve objave posnamejo črno-bele fotografije, da objavijo svoj album prednapredanja

Double Dutchess je na voljo za prednaročilo, z uradno izdajo albuma, ki prihaja 22. septembra. In če želite videti Fergieove nove videoposnetke na velikem zaslonu, je tudi napovedala izkušnjo z vizualnim albumom, ki bo igrala v filmskih gledališčih iPic septembra 20.

Naši koledarji so označeni in pripravljene slušalke.