Fergie se je vrnil v zgodnje 2000-ih barvnih trendih

Torej, ljubili ste vzvratno ombré, ko ste bili v srednji šoli v začetku leta 2000 in ste čakali, da se videz vrne v slogu? Skupaj z drugimi trendi iz desetletja, kot so drobna sončna očala Matrix in sijajni sijaj za ustnice, Fergie pomaga enemu od desetletjih večjih trendov barve las, da se vrne.

POVEZANE: Nicole Richie nam je pokazala nov način za nošenje pastelnih las

Matrica slavni hairstylist George Papanikolas je dal pevski svetlo blond bar, barvita posodabljajoča ljubezen do “retro” modrih spodrsljajev, ki je dosegla vrh pod zgornjimi plasti njenih las. Podpira temno povratno ombré, ki ste ga po šoli gledali po celem MTV-ju, vendar z zabavno zavijanje, ki nas spominja na igro Christine Aguilere z različnimi barvami v času “Dirrty”.

Fergie
Vljudnost

VIDEO: Stroški pridobivanja barve za lase

Papanikolas je v mesecu juniju začel uporabljati matrično novo barvno paleto SOCOLOR CULT, ki se je začela v juniju in ji dodala v modre plavutke svoje blond lase. Območje živahnih odtenkov traja od 20 do 40 šamponov in zagotavlja lase za preprečevanje poškodb. Po stylingu svojih las v ohlapnih, teksturiranih valovih, pro spritzed Matrix StyleLink Style Fixer ($ 18; ulta.com) povsod, da bi Fergie je nova barva las doda sijaj in držite.

Fergie
Vljudnost

Če je vzorec reverzne ombré preveč retro za vas, lahko vedno uporabite živahno barvo, kot je Fergie, in jo dodajte v svoje lase, kjer bi ga sonce seveda udarilo zaradi poudarjenega učinka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 26

map