Fifty Sanja navijačev: še en spektakel je na knjižno knjigo prej, kot si mislite

Petdeset odtenkov navijači, pripravite se za novo knjigo v franšizi: Avtor E.L. James ima še en projekt v delih, zdaj pa vemo, kdaj bo udaril police.

Zadnja knjiga iz serije se imenuje, Temnejši: petdeseti senci temnejši, kot jih je napisal Christian. Kot vam je verjetno mogoče povedati po naslovu, bo povedal drugo knjigo v Jamesovi priljubljeni seriji, Petdeseti senci temnejši, ampak s Kristijanove perspektive namesto Ane. Nazaj v letu 2015 je James izdal prvo knjigo iz perspektive Greya, ki je v celoti naslovljena Siva, in navijači ne bodo morali čakati preveč dlje za nadaljevanje, ker Temneje bo 28. novembra padel na police.

petdeset shades of grey
Fokusne značilnosti

“Notranjost glave Christian Grey je presenetljivo mesto,” je dejal James v izjavi. “V Siva smo dobili prvi vpogled v to, kaj naredi krščanske klopi, ampak v Temneje gremo globlje, v njegove najbolj boleče spomine in srečanja, ki so mu naredila poškodovanega, zahtevnega človeka, ki se Ana zaljubi. Pisanje tega romana je bilo pot odkrivanja, in upam, da bralci bodo našli tisto, kar sem se naučil kot prepričljiv, kot sem jaz. Končno je vedno veselje, da sodelujete z odlično ekipo na Vintageju. “

POVEZANE: Vsi glamurozni pogledi iz Petdeseti senci temnejši L. A. Premiera

Medtem ko se prekliče Petdeseti senci temnejši, nova knjiga je “polna presenečenj”, pravi založba Vintage Books Anne Messitte.

Sreča za nas, 28. novembra, je za vogalom.