Foilyage: Nova metoda barv za las, s katero dosežemo Miranda Kerr-esque Highlights

Ne, nismo zamudili izraza za opis spomladanskih listov, ki cvetijo na drevesih. Foilyage je povsem nova barvna metoda, ki jo dodate v leksikon za lase — še posebej, če so naravni izgledi, ki jih poljubi sonce in la Miranda Kerr, tisto, kar ste po.

Razvil ga je kolorist Hitomi Ikeda iz Salona Louis Licari v New Yorku, postopek pa se poroči s slikarsko tehniko balayage z živahnimi barvnimi izplačili folij. Tradicionalna balayage tehnika vključuje barvanje barve neposredno na površini las, popolnoma prostoročno, vendar je proces lahko grdo. “V resnici ne želim razbiti celotne glave, ker v korenskem območju vedno pride preveč, zato moraš dlje dati dodatno toploto za dviganje barve”, pravi Ikeda. V stilu. “Če želite narediti ombré z vsemi folijami, morate tako dražiti, da ločite vsako področje, in to je veliko dela za vse, ki so vpleteni. Poskušal sem si ustvariti način za dosego videza s slikarsko tehniko, toda zavijanje konča s folijami, da jih razvajajo. “

Pro ohranja naravno območje naravno, doda subtilne poudarke spodaj in oboroženo z BluSand Beauty Sprush ($ 6, blusandbeauty.com), barva drugačno barvo na koncih, ki se potem zataknejo v navpične trakove folije. “Sprush je kot gobica in čopič v kombinaciji, in mi pomaga, da barvo bolj enakomerno porazdelim, podobno kot se širi z maslom”, dodaja ona. »Na koncu si z barvo, ki jo je sonce poljubila, kot da si samo na plaži, ne pa vsa blondinka. Ne izgleda, kot da si namerno naredil svoje lase.«

POVEZANE: Ali je vaš nov “naredi znak, gospodarstvo se obnavlja.”?

Foilyage Hair Highlights
Sarah Balch za InStyle.com

Tako kot polni kontrastni učinek ombréja, je tudi folija enostavna za nego. Ker vaša osnovna barva ostane nedotaknjena na vrhu, lahko odprete tri do štiri mesece — ali več – med dotikom. Foilyage deluje na vsaki dolžini las, barvi in ​​teksturi pod soncem, vendar je še posebej velika novica za brinje. Ko se dvignejo temnejši lasni odtenki, se nagibajo k hitrosti, odvisno od podtonov, vendar s to tehniko folije omogočajo bolj dramatičen premik minus rumeni nasveti — ali deljeni končni učinki sedenja pod sušilcem za lase čakajo da se balayage obrnejo.

“Da bi bilo preprosto, prosite svojega stilista, da zavije konce svoje balayage v folije, s subtilnimi poudarki na vašem delu in zgornjih plasti, ki povezujejo ombre na koncih”, svetuje Ikeda. “Vsakdo ima svojo metodo za folije in balayage, zato gre samo za umestitev in s poudarkom na svetlosti na koncih.”

FOTOGRAFIJE: Dip-Dyed: najboljši Ombre Styles

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map