Freddie Prinze Jr. je tako dober kuhar, eden od njegovih Co-Stars ga je preganjal preko recepta

Freddie Prinze Jr. je morda ukradla srca najstniških deklet povsod, kot žeton “It”, fant iz 90-ih Ona je vse to in vem kaj si naredil lansko poletje, ampak kdo je vedel, da je bil takrat osamljen kot mladi kuhar? Pravzaprav, preden je igralec stopil na noge na film, je po materinem ukazu vpisal na prestižno kolekcijo kulinaričnih umetnosti Le Cordon Bleu v Pasadeni, Kalifornija, nato pa je takoj odpotoval, da je prejel svoj prvi filmski koncert. Ampak nikoli res odnehal kuhanje.

Sedaj pa nadaljuje svojo prvo strast z novo kuharsko knjigo, Nazaj na kuhinjo (18 ameriških dolarjev, amazon.com), ki je vseboval 75 svojih receptov, na katere vpliva njegova portorikanska dediščina, skupaj s svojimi filmi, kot so testenina omaka, ki je bila domnevno tako okusna, povzročila enega od njegove ko-zvezde, da ga zalezujejo. Dobesedno.

POVEZANE: Brand New Lifestyle Sarah Michelle Gellar bo spremenila način, kako pečemo

Pred izdajo knjige se je Prinze Jr. ustavil V stilu HQ govoriti o kuhanju z otroki in najbolj seksi stvar, da bi za pomembno drugo. Poslušajte celotno oddajo zgoraj, in bodite pozorni na več živih videoposnetkov, na katerih lahko postavite vprašanja vaših najljubših slavnih oseb V stiluFacebook stran