Full Inspiration Behind Erin Andrews’s DWTS Finale Look

Prav v času za praznike se je Erin Andrews odpravil na najpomembnejši praznični videz, ko je gostila Ples z zvezdami finale v torek zvečer.

Televizijska osebnost je prinesla glamur v bleščeči, obeski Jovani obleki, za katero je menila, da je “popolna končna obleka”, povezana z uvodnimi kapljicami Neil Lane. “Brizgel je z vsemi božičnimi okraski in se počutil tako praznično,” je povedal Andrews V stilu.

Andrejev stilist Anita Patrickson je ponovila ta občutek. “Za finalno obleko smo želeli nekaj, kar se je počutilo muhasto in žensko, pa tudi resnično posebno in malo drugačno od preostale sezone”, je pojasnila.

Erin Andrews
David Livingston / Getty Images

“Erin ponavadi gravitira na rahlo bolj športne, strukturirane obleke in zato je to beaded floaty, breskev je bila popolna,” je nadaljevala. “[To je bila] brezčasna obleka brezčasen videz, ki se še vedno počuti elegantno in elegantno. Seznanili smo se z letvičnimi uhani iz Neil Lane, ki so bili obarvani tonski barvi, dvignili videz in s prizvokom v stara svetovna vibracija. “

NOVICE: Kako Ples z zvezdami Gostiteljica Erin Andrews je izbrala zadnji pogled pred končno nočjo

Za njene lase, je Andrews preprosto, pometanje svoje ključavnice nazaj v zvišano pecivo. “Kot bitje do prepletene fantazije v ponedeljek zvečer, je bila nocojšnja prekleta stvar popolna ravnovesja šik in roba,” je dejal frizer Ryan Randall. On je ustvaril glasnost skozi svojo krono z R + Co Skyline Dry Shampoo Powder in Oribe Dry Texturizing Spray, in dal slogu subtilno obliko Mohawk z vrsto vozlov po hrbtu s pomočjo R + Co Trophy Shine Texture Spray.

Erin Andrews
Vljudnost

Andrewsova ličila ji je dopolnjevala tudi njen videz, s svojo ličilnico Lisa Ashley, ki jo posnema “bronasto zlato iz roza zlata”.

“To je bil Erinsov najljubši videz sezone”, je dejala Ashley. “Ljubi bronasti videz, a zlato v zlati prinese do naslednje glamine ravni,” je še dodala.Kot je Ashley ustvarila monokromatski videz, je uporabila Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Senčila v Rose Goldu Retro na pokrove in jo preložili s senčnim senčilom v Soulu, ki jo nanesemo z mokro čopičem. Poleg tega je na obrazih in ustnicah dodala tudi bronasto bronasto naglas.

Govorite o končni izgledi, ki si jo je treba zapomniti!