FYI: New Han Solo je prav tako vroč kot Harrison Ford

Če vam ne bi bilo vseeno manj o Luke Skywalker, Princess Leia, in vse, kar je povezano s The Force, tukaj je razlog, da dohitite na zadnji obrok Vojna zvezd franšiza: hotties.

Res je, da morda ne boste naleteli na spolno bombo, kot sta Jake Gyllenhaal ali Bradley Cooper v seriji, ampak franšiza vključuje tudi pošten delež deviško lepih gospodov, ki so lahki za oči. Govorimo o Harrisonu Fordu. 

Igralec je prvotno predstavil Han Solo v režiji Georgea Lucasa prvega obroka 1977, Star Wars: Epizoda IV – novo upanje. Torej, 35-letna zvezda je uganila junaka, mahljajočo s svojimi grdimi ključavnicami v obraz in se spuščala, da bi rešila dan. Pri 75 jih Ford še vedno dobi.

Kar nas pripelje do novega Han Sola, Aldena Ehrenreicha. Režiser Ron Howard predstavi svoj film za spinoff, Solo: Zgodba o zvezdnih vojnah, na svet v petek, in 28-letni Ehrenreich pobere desno, kjer Ford zapusti. Po besedah ​​IMDB, “Han Solo sreča svojega prihodnjega kopilota Chewbacca in naleti na Landa Calrissian [ki ga je v novem filmu igral Donald Glover], preden se je pridružil Rebellionu” v filmu.

Chewbacca na stran, mi ne moremo pomagati, da opazimo, kako je resnično sladek Ehrenreich, kot je Ford.

L.A. rojen, vse-ameriški srca morda še ne velja za gospodinjsko ime, ampak samo počakajte. Ventilci ga lahko prepoznajo od vlog v Zdravo, Caesar!, Lepa bitja, Tetro, in bolj znanimi naslovi, kot so Modri ​​Jasmin, vendar smo se odločili, da bomo njegov talent začasno umaknili in se osredotočili na njegov nedvomen dober izgled.

Han Solo Star Wars - Embed - 1
Getty Images, Lucasfilm

Kako živi do Fordovega predstavljanja gospoda Soloja? Estetsko nam daje, kar hočemo. Tako kot Ford, Ehrenreich prinaša to preveč hladno za nego, skupaj z vsaj fotografijami, ki smo jih videli – samozavestni sprehod, ki nenadoma ugotovi, da želite dati fantje, ki imajo medgalaktično orožje.

POVEZANE: The Solo Bromance Popolnoma zamračuje svojo dejansko ljubezensko zgodbo

Ima ta profil, ki se razširi, da ne omenjam las, ki se razcepi po sredini kot samo Fordova.

Han Solo Star Wars - Embed - 2
Getty Images, Lucasfilm

Vrzite v svoja razsipana srajca, svojo umazano kožo (oba se zdi, da se znojajo), poleg tega izrazito Adamovo jabolko, in dobili smo zmagovalca s sivino.

Han Solo Star Wars - Embed - 3
Getty Images, Lucasfilm

Nenadoma smo globoko vlagali v to, kar se je zgodilo že davno, v galaksiji daleč, daleč.