Gal Gadot reagira na Wonder Woman’s Oscar Nominations Snub

Ambasador Revlon in resnična čudežna žena Gal Gadot sta osupnila na N.Y.C. dogodek v sredo, ko je prispela v črno videz, ki je uspela delovati v skoraj vsakem opaznem trendu rdeče preproge.

Gadot, 32, se je udeležil kampanega dogodka Revlon v ansamblu, ki se pase iz pete, iz Muglerjeve spomladanske / poletne kolekcije 2018. Poleg oblačilnega iztegnjenega izreza in vgrajenega telesa je videti edinstvenost v bleščečih barvah, ki obarvajo prsni koš, odklonsko ploščo, ki se razteza čez stegno, in razgrnjeno dno.

Izraelska igralka je nosila svoje mehek temne ključavnice na ramenih za dogodek in jo opremila z barvasto ustnico in z ujemajočimi nohti.

gal gadot oscars snub
Erik Pendzich / REX / Shutterstock

Tisti večer se je Gadot odprl Wonder WomanOccar snub, povedal Zabava Nocoj, “Ljudje, ki so bili razočarani, so me zelo premaknili in dotaknili Wonder Woman ni bil nominiran, vendar za to zagotovo nismo nikoli naredili. Mislim, da ne morete imeti vsega, «je nadaljevala. “Ta film smo naredili in ga sprejeli na tako čudovit, čudovit način in želimo ostati ponižni in hvaležni, imeli pa bomo še en film, torej kdo ve? Mogoče naslednji! “

Govori kot pravi superheroj, Gal!