Gal Gadotov trenutek z mladim navijačem jo naredi superheroj Comic-Con

Toliko se je zgodilo ta vikend: Gal Gadot na Comic-Conu, da je težko slediti.

Poudarki so naslednji: Wonder Woman 2 je uradno stvar. Novi Pravosodna liga Priklopnik je poln superheroj. Oh ja, in Gadot je ujel vsa srca, ko se je med čustvenim mladim oboževalcem ustrelil med srečo in odlično. Samo še en vikend v življenju ženske ikone, prav?

Začnimo z vrha. Včeraj je Warner Brothers izdal svoj prihajajoči načrt proizvodnje na Comic-Con, in da, govorice Wonder Woman 2 je bil na njem. Ne moremo čakati, da se Diane vrne v akcijo – vse kar vemo je, da nadaljevanje ne more priti dovolj hitro! Drugi prihajajoči filmi vključujejo a Samomorilski oddelek nadaljevanje, kot tudi Aquaman, Batgirl, in Batman.

Udeleženci konvencije so bili obravnavani tudi v novem pogledu prihajajočega Pravosodna liga film, ki v novembru bije gledališča. Film stars Gadot kot Wonder Woman, Ben Affleck kot Batman, Jason Moma kot Aquaman, Ezra Miller kot The Flash in Ray Fisher kot Cyborg. Oglejte si najnovejši priklopnik tukaj:

POVEZANE: Ben Affleck in Jason Momoa praznujeta konec leta Pravosodna liga Snemanje z nekaj pinti

In končno, če ste kdaj dvomili o pomembnosti ženskih superheroj, morate gledati to izmenjavo med Gadot in mladim oboževalcem, oblečenim kot Wonder Woman. Dekle je v solzah, medtem ko se srečuje s svojim idolom, in Gadot obravnava situacijo s takšno držo, da so navdušeni tudi njegovi dragi.

@Gal_Gadot se s trenutnim trenutkom dotakne #WonderWoman cosplayer v #ComicCon #SDCC #JusticeLeague

Objava, ki jo je objavil revija Variety (@variety)

POVEZANE: Wonder Woman Je najbolj uspešen DC Extended Universe Movie v zgodovini

Gadot je resnična čudežna žena in ne moremo čakati na vse te vznemirljive nove projekte!