Gisele Bündchen in njena sestrska sestra sta identična v vzorcu Gramovega sladkega rojstva

Gisele Bündchen (ki je na svetu najvišje plačan supermodel) je v četrtek obrnil 37 in bil je v bistvu državni praznik. Hollywood je bil ves čas rojstnega dne brazilskega bombona, ki jo je praznoval, kot da je bila vodja naše države (predvidevamo visoko oceno odobritve, tbh).

HBD @ gisele ��✨����

Objava, ki jo je delil hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

HAPPY BIRTHDAY @gisele !!! ����

Objava, ki jo je delil Jeremy Scott (@itsjeremyscott)

Čeprav je bila Bündchenova slava v središču vznemirjenja, je model imel pomemben “partner v kriminalu”, da bi poklical na svoj poseben dan, njena sestrska sestra Pati!

Manjka moj partner v kriminalu #twins #throwbackthursday ❤️️�� Com soudades da minha parceira! #gemeas #tbt

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

Mati dveh je objavila fotografijo nje in njene bratske dvojčice, Patricie Bündchen, ki se je v četrtek medstala z glavo v glavo v Instagram. Nosilci ujemajočih kmečkih bluzov, so njihova telesa poravnana, očitna podobnost Pati in Gisele je še bolj vidna na fotografiji.

“Feliz aniversário super Pati! Obrigada por sera minha melhor amiga desde o dia em que nascemos. Te amo com todo meu coração !!! # gratidão # irmãgêmea # família #amor : mavrica: : star2: : rojstni dan:: molči:,”Gisele je fotografijo napisal v španščini, ki je prevedel občutek na angleščino, spodaj:” Vesel rojstni dan super Pati! Hvala, ker si moja najboljša prijateljka od dneva, ko smo se rodili. Ljubim te z vsem srcem! #gratitude #twinsister #family #love. “

Feliz aniversário super Pati! Obrigada por sera minha melhor amiga desde o dia em que nascemos. Te amo com todo meu coração !!! # gratidão # irmãgêmea # família #amor ������❤�� Vesel rojstni dan super Pati! Hvala, ker si moja najboljša prijateljka od dneva, ko smo se rodili. Ljubim te z vsem srcem! #gratitude #twinsister #family #love

Objava je delila Gisele Bündchen (@gisele)

POVEZANE: 37 rojstnih deklet Gisele Bündchen je najbolj srčna družina Fotografije v čast njenega 37. rojstnega dne

#Twinning se nikoli ni zdelal tako resnično.