Gisele ni več svetovni najvišji plačan model po 15 letih v št. 1 spotu

Oprostite, Gisele Bündchen, vendar 17,5 milijona dolarjev, ki ste jih zaslužili v preteklem letu, ni bilo dovolj, da bi se prepričali, da ste ohranili svojo vladavino kot najvišji plačani model na svetu.

V torek, Forbes je izdal svoj letni seznam rednih stez za vzletno-pristajalne steze, ki se je lotil velikih dolarjev in po 15 letih na mestu št. 1 je Gisele Bündchen preklical nič drugega kot V koraku z družino Kardashian zvezda Kendall Jenner.

Gisele
Studio Fernanda Calfat / Getty slike

22-letna modna najljubša je v preteklem letu zaslužila 22 milijonov dolarjev, in je uspela premagati Gisele, zahvaljujoč vojski blagovnih znamk, s katerimi sodeluje in redno oglašuje v Instagramu, vključno z Estée Lauder, Adidas in La Perla. Forbes prav tako poroča, da je njen zaslužek iz zadetka družine E! pokazala plus svojo oblačilno linijo Kendall + Kylie s Kyliejem Jennerjem.

Kdo je še na seznamu? Chrissy Teigen je dosegla 3. mesto s 13,5 milijona dolarjev, Adriana Lima pa je dosegla št. 4 na 10,5 milijona dolarjev, tako sta Gigi Hadid in Rosie Huntington-Whiteley vezala za št. 5 po 9,5 milijona dolarjev.

POVEZANE: Beyoncé je najvišja plača v glasbi

Po navedbah Forbes, seznam temelji na dohodkih iz dišavnih in kozmetičnih pogodb in izvira iz intervjujev z zastopniki, vodstvenimi delavci in vodji. Odpadki? Družbeni mediji so, kjer je dobiček.

VIDEO: Kendall Jenner detektira Gisele Bündchen in postane najvišji plačani model leta 2017

 

“S socialnimi mediji obstaja več priložnosti za ustvarjanje lastne vsebine in uporaba lastnega glasu”, je povedal IMG modeli predsednik Ivan Bart Forbes. “Zvezde ga uporabljajo.”

Oglejte si spodnji seznam 10 zgoraj in obiščite Forbes.com za celoten seznam.

10. Ashley Graham: 5,5 milijona dolarjev

9. Bella Hadid: 6 milijonov dolarjev

8. Liu Wen: 6,5 milijona dolarjev

7. Karlie Kloss: 9 milijonov dolarjev

5. Rosie Huntington-Whiteley: 9,5 milijona dolarjev

5. Gigi Hadid: 9,5 milijona dolarjev

4. Adriana Lima: 10,5 milijona dolarjev

3. Chrissy Teigen: 13,5 milijona dolarjev

2. Gisele Bündchen: 17,5 milijona dolarjev

1. Kendall Jenner: 22 milijonov dolarjev