Gledali smo 21 filmov Jennifer Lopez in jih razvrstili od najboljših do najhujših

Jennifer Lopez Movies
Fotografija ilustracije. Fotografije: Alamy, Q Productions, Columbia Pictures

Isabel Jones

24. julij, 2018 @ 6:00

Če pogledaš dovolj močno, ti morda naletite na contrarian z žolnom reči, da jim ni všeč Jennifer Lopez. Toda ta oseba je verjetno narobe. 

Vidite, ženska je bila na prizorišču že 25 let in v tem času je izdala več sto projektov. Je pesem ali film J. Loop za vsakogar. 

Jaz sem, za enega, vedno bil navdušen in ker je ona (resnično) samozaposlena ikona, ki je potovala na vrh (čeprav je še vedno Jenny iz bloka), in ni izgubila zagona v v zadnjem četrtletju. (Ali morda zato, ker je “I Luh Ya Papi” največja pesem tega tisočletja.

Danes je gospa Lopez 49 let, kar je presenetljivo ne samo zato, ker še vedno izgleda 25, ampak zato, ker se njen pregled bere s širino Infinite Jest: osem studijskih albumov, več kot 30 filmov (če vključujete animirane filme in bitne dele), številne TV-vloge in več modnih oznak in sodelovanj. Plus, ona je zaslužila badass samostojni vzdevek in izstrelila dva otroka na poti … 

V čast končni sodobni ženski in njenem posebnem dnevu smo (z »mi« mislili »jaz«) gledali vsak film Jennifer Lopez (in z vsakim mislim na ne animirane filme, v katerih je imela pomembno vlogo, ki je bila na voljo za najem na Amazon).

Preden sem se lotil svojega osebnega filmskega festivala J.Lo, nisem bil seznanjen z delom dela večfiltera. Videl sem rom-com sponke: Maid V Manhattnu, Poroka Planner, Monster-in-Law– in celo nekaj manj splošnih odločitev: Dovolj, Selena. Ampak, kot sem spoznal, je Lopezov opus ogromen, komaj sem si opraskal površino.

VIDEO: Poročna obleka Meghan Markle v primerjavi z Jennifer Lopez Načrtovalka porok Obleka

Torej, v zadnjih dveh tednih sem gledal 21 filmov Jennifer Lopez – in seveda jih uvrstil.

Veliko sem se naučil od 38 ur, ki sem jih preživel z gospo Lopez. Na primer, njene najpogostejše vloge so policist in natakarica; tudi, kljub svojemu položaju v industriji / svetu, se zdi,celo ko je njen lik v kazenskem pregonu!). Pomembna stran: Jenny iz bloka ne potrebuje našega varčevanja – niti Stephena Dorffa, Jim Caviezela, Jason Statham, Vince Vaughn, Robert Redforda ali Matthew McConaughey.

Brez nadaljnjih ado, tukaj je dokončna razvrstitev (skoraj *) vsak film Jennifer Lopez od najslabšega do najboljšega (po meni). 

*Bova plesala je nemogoče pretočiti-resno, poskusite.