Gleejeva Heather Morris rodi otroka št. 2

Heather Morris in njen mož Taylor Hubbell sta starša novega otroka! Par je pozdravil svojega drugega otroka 11. februarja Glee igralka v četrtek na Instagramu. 

Morris, ki je že mama do dvanajstletne Elijeh Hubbell, je razkril tudi ime novega člana družine.

“Owen Bartlett Hubbell 7 lbs 3oz rojen 2.11.16,” je napisala v naslovu na fotografijo, ki je imela otroka. “Ne morem vam povedati, kako čudovita izkušnja je priti s carskega reza in imela VBAC … ampak to sem storil z ljubeznivim pomaganjem mojega moža, dr. In družine 🙂 in seveda tega moškega.”

Owen Bartlett Hubbell 7 lbs 3oz rojen 2.11.16 … Ne morem vam povedati, kako neverjetno je izkušnja, da gredo s carskega reza in imam VBAC … ampak to sem storil z ljubeznivim pomaganjem svojega moža, dr in družine 🙂 in seveda tega moškega ����

Fotografija objavila Heather Morris (@heatherrelizabethh)

POVEZANE: Pojdi v notranjost brezmejno okrašenega doma GleeNaya Rivera

Zadnje leto je bilo zelo pomembno za Morrisa, 29 – ne samo, da je par ugotovil o prihajajočem dodatku družini, ampak ljubitelji ptic so tudi vezali vozla na intimni zunanji slovesnosti maja lani. Že dolgo, preden so zamenjali zaobljube, so se ponosni starši začeli srečevati med srednjo šolo – z veseljem vidimo, da njihov odnos in družina še naprej cvetita. Tukaj je vse večja družina!