Glej Malin Akerman’s Sexy “See-Through” iz Billions New York Premiere

Milijoni se lahko osredotoči na visokokakovostni finančni svet, a na premierski zvezdnici v New Yorku, Malin Akerman, je na rdečo preprogo.

Za dogodek, ki je bil v četrtek v Muzeju sodobne umetnosti, je igralka postavila seksi ansambel črnih Tajvanskih ločnic Nguyen (nad). Akerman je dejala, da je navdihnila, da izbere obleko, ki ji je bila všeč Milijoni lik, Lara Axelrod. “Želel sem malo roba, tako kot ima Lara s krilnim krilom”, je dejal Akerman V stilu. “Močno se počuti in se počutim, kot da ustreza Lari in njeni drznosti.”

Zapletena nova Showtime drama – o moči, politiki in denarju v finančnem sektorju v New Yorku – stars Paul Giamatti kot ameriški odvetnik Chuck Rhoades, ko se sooča z znaki Damian Lewis, hedge fund titana Bobby Axelrod.

POVEZANE: Malin Akerman deli svoje trike za rast vašega Pixie Cut

“Sodelovanje z Damjianom je bil eden najboljših delov,” je povedal Giamatti V stilu na premieri. “Nismo uspeli delati skupaj toliko, kot je narejeno. In tako, vsakič, ko smo prišli, je bil poseben dan. In na splošno, [naši junaki] so se šli drug proti drugemu. Tako je bilo zabavno. “

Akerman prikazuje ženo Bobbyja Axelroda, Lara, medtem ko Maggie Siff igra Rhoadesovo ženo, Wendy, ki je Bobbyja in njegovih hedge skladov. Da, stvari so se zapletle.

<< vnesite caption here>> v Muzeju sodobne umetnosti 7. januarja 2016 v New Yorku. “></div><div class=
Taylor Hill / FilmMagic

Za zaklepom moči, ki se zaklene na sejmu, je osnovno sporočilo za gledalce. Proizvajalci predstave, vključno z New York Times kolumnist Andrew Ross Sorkin V stilu to je eden od ciljev pri ustvarjanju Milijoni je bil, da “lupine zavesa nazaj in ljudem daje notranji pogled na ta svet, ki vključuje moč in denar”.

“Mislim, pogosto, ko ljudje govorijo o moči in denarju, imamo dvodimenzionalen pogled na to. In imamo ideje o tem, kdo je beli klobuk in kdo je črni klobuk, «je dejal Sorkin. “Mislim [Milijoni] res, upam, dobi idejo, da [obstaja veliko sive površine]. In istočasno, [show] mora biti zabavno in dramatično. “

POVEZANE: 16 novih TV oddaj, ki bodo gledali januarja 2016

Oglejte si priklopnik za Milijoni tukaj:

Pripravite se na dramsko premiero 17. januarja ob 10 uri. ET na Showtime.