Glejte ta reden ogled Eva Mendesa in Rajana Goslinga v divjini

Še en dan, ki je videti lepo za ta dva čudovita ljudstva. Ryan Gosling in Eva Mendes sta bila zabeležena v N.Y.C. včeraj zvečer po gostovanju Goslinga Saturday Night Live premiera in lovebirds so bili tako neverjetni, kot bi pričakovali.

36-letni La la dežela zvezda je nastopila na drugem mestu SNL včeraj zvečer, ki je gostila predstavo na 43. sezoni. Seveda se je Gosling udeležil zabave, ki je potekal v restavraciji Tao v N.Y.C., in Mendes je bil tam tudi praznovati.

Za zabavo pozno zvečer je Gosling nosil vzorec puloverja V-vratu, ki je bil narejen z lahkotnim pralnim joponom. Pripravil je videz z modrimi hlačami in priložnostnimi rjavimi čevlji, ko se je držal s svojo 43-letno ženo. The Hitch igralka je bila videti enako elegantna v roza-modrem vzorcu jumpsu, ki jo je nosila s pestmi črnimi peroni. Mendes je potrkala dimno oko in obsežne kravlje, ko je hodila ob njenem možu.

Eva Mendes and Ryan Gosling
Robert Kamau / Getty

To je bil redek javni nastop za par, za katerega je znano, da daje prednost družini nad rdečimi preprogami.

“Kaj ljudje ne vedo o meni, je, da imam rad doma,” je dejal Mendes Oblika prej v letu. “Namesto da bi udaril rdečo preprogo, bi raje bil z našimi dekleti.”

Sinoči je bila zagotovo posebna priložnost, in radi smo, da smo videli Goslinga in Mendesa!