Gone Girl Premiere: Get Reese Witherspoon in krasen lasje in ličila Rosamund Pike

Naj se navdih za lepoto začne! Reese Witherspoon in Rosamund Pike sta iztisnila vse za svetovno premiero Gone Girl v New Yorku. Podrobnosti smo natisnili neposredno iz njihovih glamočkov, tako da lahko ponovno ustvarite svoje čudovite lase in izgleda ličila doma.

Witherspoon, ki je pomagal pri ustvarjanju skrivnostnega trilerja, je vstal s stari hollywoodski pričeski. Da bi dobili videz, las pro Renato Campora naselili na dramatičen stranski del, da bi zvezde ušesale na polni zaslon. Nato je delal v L’Oreal Paris Advanced Hairstyle, ki je povečal količino injekcijskega mosa ($ 5; drugstore.com) pred sušenjem z okroglo krtačo, da bi dosegel obremenitve telesa in volumna. Za ultra glamov konec je ustvaril retro valove z 1/2-palčnim zvitkom. Ko so se njene pramene ohladile, je spritz lasnega laka zaklenil slog.

POVEZANE: Osvojite strah pred hišami z rdečim upsomom Reese Witherspoon

Whitspoonova ličila so se izkazala kot enako brezhibna za veliko noč. “Navdihoval me je globoka rdeča barva in klasična obleka njene obleke Calvin Klein”, delniška umetnica Mai Quynh. “Želela sem, da bi bila ličila polirana in poudarila njen čudovit sijaj.” Po pripravi svoje kože z zlato podlago, je Quynh uporabila Pür Minerals Chateau Cheeks Cream Blush v flirt (18 $, purminerals.com) vzdolž jabolk obrazov zdrav izpir. Z uporabo Pür Minerals Soul Mattes Eye Shadow Palette ($ 32, purminerals.com) je na zvitke zvezde potegnila BFF, cimetov senco in se zmešala s črto na linijo. Uporabila je Confidante, da bi poudarila njene notranje oči in nato prešla na Alter Ego, paleto senci v plavuti, za zgornje in spodnje linije. Dve plašči maskara in YSL Gloss Volupte sijaj za ustnice Rose Rose Satine ($ 32; yslbeautyus.com) je končal videz.

092914-reese-rosamund-izginul-girl1-480.jpg
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Kaj je vodilna gospa? Pike, ki zdaj zlezne ogromno spodkopavanje, je zasnovala svojo novo “narediti v sodobnem chignonu. “Bistvo je, da je v ozadju kontrastno-gladek in teksturiran slog v ozadju,” pravi hairstilist Kylee Heath. Z vlažnimi lasmi je Heath poškropil Serge Normant Styling Spray ($ 25; shopsergenormant.com) od korenin do koncev; potem je ustvarila ravno osrednji del in jo posušila. Ko je bila suha, je na sprednji strani odrezala koščke, da bi jo lahko kasneje zaskočila na svoje mesto. “Preostale lase sem razdelila na tri vodoravne odseke in vsak vodoravni del postavil v posamezne ponike”, nam pove. Nato je zasukala in vrgla ponire v grdo pecivo z bobi. “Vzel sem sprednji del, ki sem ga odrezal in jih potegnil nazaj, jih gladil s finim zobnim glavnikom. Vsak odsek sem jih privezal z mini buns, “dodaja Heath.

POVEZANE: Novi Gone Girl Priklopnik je tu! Pazi zdaj

Da bi dosegli videz, ki je bil klasičen, a eleganten, se je ličila Melanie Inglessis osredotočila na zvezdno svetlobno polt. “Po čiščenju kože Rosamunda sem popršil obraz Roseus Floral Hydrating Toner (110 dolarjev, baszicare.com) po celem obrazu, pustil pa ga pet minut, preden je prišel v tkivo, pri čemer je koža malo vlažna”, nam pove. “Nato sem uporabil Vivax Deluge Lift Moisturizer ($ 480, baszicare.com), ki je čvrsta in hranljiva ter odlična osnova za ličenje.” Kevyn Aucoin Pure Powder Glow v dolini (37 dolarjev; nordstom.com) je svoj polt popoln pop barva. Po opredelitvi Pikejeve zgornje mejne črte s črnim kohl eyelinerjem je v Cherel Illusion D’Ombre v Mirifique, senčilo s smetmi ($ 36, chanel.com), vzdolž linije in v grebenu, ki ublažijo učinek. Nazadnje, s pomočjo Physicians Formula Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio ($ 12, physiciansformula.com), je za spodnjo globino uporabila tople rjave odtenke pod njo.

FOTOGRAFIJE: Glej Zamisli Reesa Witherspoona