Grandma Teigen deli srajce s Chrissy Teigen in Baby Luna

Vilailuck Teigen je ena ponosna babica. Že od svoje hčere Chrissy Teigen in zeta John Legenda je v aprilu pozdravila otroško dekle, Vilailuckov Instagram pa nima pomanjkanja sladkih posnetkov malo Lune Simone.

Ta teden ni bil drugačen, ker je babica delila čudovito fotografijo Chrissyja, ki se je rodila z otrokom z nasmehom, saj so trije uživali v dekliškem dnevu ob kosilu v torek. “Na kosilo!”, Je posnela posnetek, ki je pokazala Chryssyje nošene odtenke, ko je ljubko pogledala Luna, ki je bila zmečkana v odejo in ji dala najboljši posnetek z nasmehom za kamero.

Na kosilo! ��❤️❤️

Fotografija, ki jo je objavil Vilailuck ไชย อุดม Teigen (@ pepperthai2)

POVEZANE: Chrissy Teigen Juggles dojenje in športno gledanje na finalu NBA

Njihova mini fotografska snema je očitno zajela oči opazovalca z videzom Vilailuckovega naslednjega zaslona za gram, ki je pokazala, da je fotografirala Chrissy in Luna, saj je model prežaral svojega novorojenčka (ki je bil še vedno pripravljen za snap). “Nekdo me je pripeljal od zadaj,” se je Vilailuck šalil skupaj z njim.

Nekdo me je dobil od zadaj

Fotografija, ki jo je objavil Vilailuck ไชย อุดม Teigen (@ pepperthai2)

Mala Luna, ki je morda le model v izdelavi, je imela precej zaseden mesec. Razen njenega rojstva z mamo in babico je prejšnji teden uživala v svoji prvi igri v košarki, ko je njen oče med eno izmed finala NBA peljal med Golden State Warriors in Cleveland Cavaliers v Oaklandu v Kaliforniji.

To je na poti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 48

map