Gwen Stefani in Urban Decay se združita za lep vzrok

Zahvaljujoč Gwen Stefani in Urban Decay, vaš premaz senco za senco zdaj ne samo podaljšuje bivanje vašega Naked 3 palete. Zvezda in blagovna znamka sta se pridružila moči za uvedbo Ultraviolet Edge, pobude, ki jo je ustvaril soustanovitelj Urban Decay Wende Zomnir, ki želi podariti 500.000 dolarjev organizacijam, ki pomagajo ženskam in ženskam – in to je že v prvem letu delovanja. V naslednjih petih letih se Ultraviolet Edge in Urban Decay upajo, da bodo donacije za dobrodelne ustanove namenjene 3 milijone dolarjev, namenjene temu, da bi svet postal boljši kraj za ženske, začenši z epruveto.

Da bi začeli pobudo, je Urban Decay pravkar začel z omejeno različico svoje znane Eyeshadow Primer Potion v Enigmi (nova $ 20, urbandecay.com), in 100 odstotkov prihodkov bo namenjenih ženskemu globalnemu skladu za krepitev vloge da zagotovijo mikro posojila, programe za opismenjevanje, pa tudi usposabljanje za podjetja in vodstvo za ženske v povojni Ugandi. Enigma senčni premaz je prvi v vrsti izdelkov, ki bodo pritekli, kar bo koristilo Ultraviolet Edge, in zabavno dejstvo, lahko prihodki iz samo treh cevi financirajo življenjsko spreminjajoče mikroposojilo za eno žensko.

POVEZANE: Urban Decay zagnati a Pulp Fiction-Navdihnjena zbirka

Torej, kako Gwen vnaša v enačbo? Stefani in Zomnir sta odšli nazaj, do sredine devetdesetih let, ko sta bila tako Urban Decay kot No Doubt nova na sceni. Tudi iz okrožja Orange in pada v linijo z estetiko kul dekleta, je Stefani izgledal kot očitna izbira za partnerstvo. Namesto, da bi pozornost usmerila na izdelek, ki bi bil večinoma v tradicionalni izdaji, bo zvezda povečala ozaveščenost o vzroku in spodbudila oboževalce, naj spremenijo svet.

POVEZANE: Gwen Stefani’s Look Grammy Awards Pripada v muzeju

“Tako kot mi imamo zgodovino razbijanja ovir,” pravi Zomnir v izjavi. “Gwenove prirojene sposobnosti, da določimo trende in premagamo pričakovanja, odkrivamo. Prav tako se strinja z našo strastjo za krepitev vloge žensk in bo tej pobudi pripomogla k pozornosti, ki jo zasluži.” Pojdite na urbandecay.com zdaj, da prevzamete cevko napojnega napitka s senčilom za oči, ki bo donirala 20 dolarjev do vzroka in izvedela več o ultravijoličnem robu.

FOTOGRAFIJE: Gwen Stefani’s Changing Looks