Gwen Stefani je “No Doubt” Feeling 90-ih Vibes v tem casual Moschino Look

Gwen Stefani je bila praktično kraljica devetdesetih let, zato ni nič presenečenja, da lahko ta rockback slog skenira kot tudi vsako zvezdo. Pevec No Doubt je bil opazen, ko je v sredo v Berbanku, Kaliforniji, odšel v studio v studiu, ki je gledal tomboy-cool v priložnostnem ansamblu.

Stefani je z velikim belim teejem zasukal logotip Moschino (350 dolarjev, moschino.com), kar je velik trend tudi na zvezdnikih zvezd in slikovnih ulic. Celeb je seznanil z nostalgično muco z dekleti, ki so bili v stiski, in z rdečimi topki. Potegnila je svoje platine blond lase navzgor v topknot in dodala svetlo rožnato ustnico, je vsekakor pogledala rock zvezdo.

Gwen Stefani Embed
AKM GSI

Stefani ima še kar nekaj datumov Kalifornije To je tisto, kar se resnica počuti kot turneja, vendar na srečo ji ni bilo treba preživljati preveč časa od njenega beauja, Blake Shelton: Država se je pridružila svoji dekletu na številnih ogledih, ki so na njihovem hitu izvedle presenečenje, Pojdi naprej in poči moje srce.

POVEZANE: Chemistry Blake Shelton in Gwen Stefani je nedvomno na dobrodelnem dogodku s prestižno zvezdo Hamptons-glej slike

Ta osupljiva zvezda lahko prekine veliko srca s samim pogledom.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map