Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore in Cameron Diaz Dovolite nam, da poslušate na njihovem telefonskem klicu

Barrymore Diaz Paltrow
Fotografija ilustracije. Fotografije: Getty Images

Igralke-pretvorjeni podjetniki Drew Barrymore, ustanovitelj Flower Beauty, in Gwyneth Paltrow, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Goop, se med seboj podpirajo v življenju, ljubezni in šminku. Tu se resnično o moči notranje lepote in voščenem pesniku o njihovem desetletju dolgo prijateljstvo.

Igralke-pretvorjeni podjetniki Drew Barrymore, ustanovitelj Flower Beauty, in Gwyneth Paltrow, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Goop, se med seboj podpirajo v življenju, ljubezni in šminku. Tu se resnično o moči notranje lepote in voščenem pesniku o njihovem desetletju dolgo prijateljstvo.

Več

Angelique Serrano

14. avgust 2018 @ 9: 00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Drew Barrymore: Žal mi je, da zamujam! Vem, da GP ne počne počasnosti. Zdaj sem s prijateljem …

Cameron Diaz (presenečenje gosta na tem telefonskem klicu): Hola! Zdravo, mamita!

Gwyneth Paltrow: Kaj delaš? Tako sem ljubosumen, da nisem z vami.

DB: Želim si, da bi bil tudi z nami. Samo vozimo po mestu, ki teče po nalogah. Zjutraj smo veliko trenirali.

GP: Fantje ste tako ljubki.

DB: Zdaj sem na čiščenju sokov in surovem programu. Obežali smo kumare iz moje vreče.

CD: In kalčki.

DB: To je pravzaprav zaradi Camerona, s katerim sva se srečala. Prinesla nas je skupaj. In čas je vse.

Getty Images. Paltrow in Barrymore leta 1999.

GP: Tako res.

DB: In mi je všeč ideja notranje lepote. Tako verjamem v to. Torej, kdo drug bi se pogovarjal o notranjosti in zunaj, kot si ti?

GP: Hvala vam! Veste, da bi moje življenje zadrževalo, da bi podprlo to, kar počnete.

DB: Ditto! Takoj nazaj na teboj.

GP: Obstaja veliko stvari, ki jih občudujem nad teboj, toda eden izmed mojih priljubljenih je način, kako živite skozi življenje s krutim optimizmom in svobodo. In ti si tako smešna. Vsakič, ko sem s teboj, se čudim nad stvarmi, ki pridejo iz tvojih ust – včasih tako smešno in tako umazano in včasih tako globoko. Ko smo govorili o otrocih in učinkih, ki so jih imeli na nas, ste rekli nekaj, kar uporabljam do danes: “Rodil sem se dan, ko so se rodili”. Vedno mi daje gosjast izboklin. Povedal boš nekaj, kar mi bo udarilo veter.

POVEZANE: Ne moremo reči razliko med Gwyneth Paltrow in njeno hčerko Apple

DB: Sveto sranje! Hvala vam. Vedno sem občudoval ljudi, ki se sami ustvarijo. Mislim, da je “verodostojna” postala skoraj umazana beseda, ker jo ljudje preveč uporabljajo, vendar veste, kdaj je nekaj resničnega in resničnega. Vi ste moja lepotička, ker veliko govorite o tem, kako se lahko bolje: kako bomo skozi življenje bolj izobraženi, bolj v stiku s seboj? Menim, da veliko ljudi ne more postaviti ravni duhovnosti v svoje blagovne znamke in se tako počuti tako prekleto.

CD: Dobesedno si prizadevam biti tako kot ti. Vse, kar ste povedali drug drugemu, je ravno prav in res. Tako sem ponosen, da ste moji prijatelji.

GP: Hvala vam! Občudujem tudi, kako je podjetniški duh, Drew: Ali je to vsebina, izdelki ali ideje – ti si samo navdih.

POVEZANE: Nova dišavna linija Drew Barrymore je zasnovana tako, da traja ves dan

DB: Kot je rekel Andy Warhol, se zaljubiš v oči. Vedno sem rekel, da se zaljubim od znotraj navzven. Toda jasno smo, da smo vsi v lepotilni dejavnosti, zato zagotovo nismo ničesar, kar je na površju; Vsi smo pri tem.

GP: Na Goopu pogledamo lepoto kot holistično: tisto, kar daste v telo, je enako pomembno kot vaši aktualni izdelki. Počutim se zelo srečno, ker sem v položaju, kjer lahko dejansko uresničim in uresničim ideje. Torej, zame, da sanjam in naredim, recimo, čist šampon z neverjetno čistim lasiščem – to je zelo kul. Ampak, če bi lahko izmislil nekaj, kar bi ljudem pomagalo odpuščati sami, mislim, da bi bilo to najboljša lepotilna obravnava vseh časov. Mi boste pomagali izmisliti to?

DB: Ja. Zdi se, da bi bilo zdravilo za vse. Moral bi se sprijazniti s prekleti Orgasmatron, da bi se ujemal s tem.

GP: To mi je všeč. Hočem to.

Za več zgodb, kot je ta, si vzemite septembrsko številko V stilu, na voljo na newsstands, na Amazon, in za digitalni prenos zdaj.

Njihov Must-Haves