Hailee Steinfeld pokaže svoj stil Chic Airport v Torontu

Medtem ko je nastopila s svojo nagrado Much Music Video Awards, je Hailee Steinfeld v ponedeljek odšla iz Toronta, ki je šla skozi letališče Pearson International, ki še vedno išče rdečo preprogo, pripravljeno v prefinjenem, a rockeričnem ansamblu.

The Pitch Perfect 2 zvezda, ki je oblečena z visokim pasom, slonokoščene hlače iz slonovine, nude črpalke in črne odtenke, medtem ko se je vrnila k svojim vratom, je z robom, in pop barve s svetlo rumeno torbico.

POVEZANE: Preverite Bikini-Clad Hailee Steinfeld, ki lounging Poolside v Miami

Medtem, ko je vsestranski suknjič oblečen, seznanjen z usnjem ali več, všeč je, da je Steinfeld dodal nepričakovan element, ki ga je vzel zarezo, vendar je še vedno ostal mlad in svež.

Preden je v ponedeljek prikazala svoj letalski slog, je pesem “Love Myself” osupel na nedeljski glasbeni večerni nagradi v glasbeni črni in srebrni Rodarte minidressi. Preden je šel na odru s Shawn Hookom za izvedbo njenega singla “Rock Bottom”, je Steinfeld v čast svojega očeta za očetov dan napisal lepo noto, v katerem je pisal: “Ljubim te oče. Tonight MMVA predstava je za vas. Očetov dan.”

Rad te imam ATI. Tonight MMVA predstava je za vas. 🙂 Vesel Dan očetov. ❤️

Fotografija, ki jo je objavil hailee steinfeld (@haileesteinfeld)