Hal Rubenstein Na njegovi novi “srečni” modni liniji za HSN in kaj vse ženske potrebuje v njenem plašču

V stiluje zelo lasten ustanovitveni urednik in trenutni urednik na splošno, Hal Rubenstein ima skrivnost o tem, kako priti srečno spomladi in je tako enostavno kot oblečenje v svoji najnovejši zbirki za HSN! “Navdih v resnici je nadaljevanje lepih prilagojenih oblačil za ženske v barvah, ki me spominjajo na pomlad,” pravi Rubenstein InStyle.com izključno med dogodkom HSN Spring Fashion Lounge v New Yorku. Ampak to ni prvič, ko je Rubenstein začel svojo isto linijo za HSN, samo lansko poletje je debitiral svojo kolekcijo Fall, in to sezono se je vrnil z oblačili, ki ustvarjajo srečo. “Veliko smo razmišljali o orhideh, tako elegantni in čutni, prešli smo tiste barve, za katere smo mislili, da so naravni za orhideje, in da oblikujemo tudi oblike, ki so tudi ljudem znane – kot so jarki, jopič, jakno krilo, ampak jih naredi v lepih tkaninah in barvah, tako da lahko ženska takoj gravitira proti njima. “

Zbirka je pravkar prinesla svoj prvi nastop na HSN-ju danes in zdaj lahko kupite celotno zbirko na hsn.com, vključno z zgoraj omenjenim kapuco Denise (100 dolarjev), obleko Candy ilusion stripe (80 dolarjev) in usnjenimi usnjenimi suknjiči Vanessa (230 $ ). “Zasnoval sem zbirko za odrasle, za ženske, ki imajo bogate življenje s svojimi družinami in drugimi odgovornostmi, oblačila, ki jih lahko enostavno položite, zipate in končate. In v takšni barvi, v taki tkanini z lepimi laserskimi perforacijami, je oblika, ki je tako enostavna [in] tako preprosto laskava “, dodaja Rubenstein.

Z več kot 25 leti v industriji Rubenstein ve ali nekaj o modi, zato smo izbrali možgane za svoje najboljše zimske nasvete za stil, kako prehoditi med letnimi časi in, kar je najpomembnejše, katere tiste stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje v svoji omaro. Pomaknite se navzdol, da vidite, kaj ima povedati!

Hal Rubenstein
D Dipasupil / FilmMagic

Kakšna je skrivnost, da si v hladnem izgledaš eleganten? Celoten ključ do tega je seveda, layering, vendar gre skozi tkanine, ki vam zagotavljajo toplino namesto v razsutem stanju. Pustite bulk za najslabšo kos oblačil, ki jih imate, ampak za druge stvari, sloj na svetlobnih plasti znova in znova, vendar se ne oblečite za modo, samo spoznajte, preden greste ven iz vrat, če gre za mehko ! Priznajte sezono in pozneje delajte nekaj barve.

Kakšni so vaši nasveti za prehod iz zime v pomlad? Odvisno od tega, kje živiš, je v New Yorku tako bizarno, ker bi lahko bil 60 stopinj en dan in 35 stopinj naslednji, zato te oblačil ne odnesite tako hitro! Če kupite oblačila pametno, lahko dejansko nosite večino svojih kosov 10 mesecev zunaj leta.

Katere so 3 postavke, ki jih mora imeti vsaka ženska v svoji omari? Par škornjev, ki se ob počutju dajo čutiti, kot da ste strmoglavili po ulici in da ste ga imeli. Plašč z resnično dramo, ki ni vsestranski plašč, ampak plašč z resničnim vplivom v smislu, da je bodisi silhueta, barva ali izdelava, tako da je resnično pomembno. In najbolj seksi par uhanov, ki jih lahko najdete.

Želite več linije HSN oblačil Hal Rubenstein? Oglejte si zbirko Fall v naši galeriji!

VEČ: • praznovanje V stilu20. rojstni dan! • Kako videti kul, medtem ko ostane topla • Oskarji 2013: Pet Fave Looka Hal Rubenstein