Halle Berry daje super-seksi prvi pogled na njeno novo linijo spodnjega perila

Halle Berry se sčasoma izboljšuje. Poleg nenehnega brisanja na rdečo preprogo je 49-letni oskarjev zmagovalec na fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu, prikazala svojo nenavaden videz, da bi promovirala svojo novo zbirko Scandale Halle Berry.

Prvi pogled na @ScandaleHalleBerry. Bolj lepe stvari, ki prihajajo.

Fotografija, ki jo je objavil Halle Berry (@ halleberry)

“Najprej pogled na @ScandaleHalleBerry. Bolj lepe stvari, ki se bodo pojavile,” je napisala sultarsko nizko osvetljeno snap, ki je pokazala, da nosi okrašen čisti vrh in da se pod njo razprostira v črni čipki. S svojimi palčkami, ki so ga oblečene v njene hlače, in njen obraz, obkrožen s temo, se udari v ostri položaj, razkrije ji bob.

POROČILO: Halle Berry je pravkar delil Sizzling Bikini Instagram

Za zdaj ima stran Scandale Halle Berry Instagram samo ena fotografija: hitrost brezposelnih Extant zvezda, ki je zmečkala razkošno posejano in hodila po zakrivljenem stopnišču v vgrajeni črni krilčići, čisti črni vrh in črni modrček pod njim. “Moja vizija je bila ustvariti blagovno znamko za ženske, ki jih poslušajo in jim dajejo tisto, kar si dejansko želijo brez kompromisa.” ~ Halle Berry #SCANDALEHalleBerry, “je napisala posnetek.

“Moja vizija je bila ustvariti blagovno znamko za ženske, ki jih slišijo in jim dajejo tisto, kar si dejansko želijo brez kompromisa.” ~ Halle Berry #SCANDALEHalleBerry

Fotografija, ki jo je objavil Scandale Halle Berry (@scandalehalleberry)

Medtem ko je to prva kolekcija Scandale Halle Berry, je šele zadnji čas, ko se je Berry pridružil znameniti francoski ženski perilo Scandale. V letu 2014 je v trgovini Target začela zbirko Scandale Paris. “Zaljubil sem se v Scandale, medtem ko sem bil v Parizu, ker me je blagovna znamka spomnila na mesto, lepo in navdihujoče,” je povedal Berry InStyle v tistem času. “[Lingerie] je nekaj, kar mi je všeč. Je rahlo muhast. To je nekaj, kar je resnično pomembno za nas kot ženske, to je nekaj, kar se spregleda.”

Ne moremo čakati, da vidimo, kaj je tokrat shranila.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 98

map