Halle Berry je InStyle’s November Girl Girl!

Halle Berry je InStyle’s november cover dekle! V tej številki je 46-letna oscarja, zvezda že zmešanega Cloud Atlas (v kinodvoranjih 26. oktobra), in mati Nahli Ariel govori o eni od največjih spoznanj, s katerimi se je v preteklih letih naučila – sama zaupa. “V svoji karieri sem govoril o stvareh, ki jih želim storiti, in ko pogledam nazaj, mislim, da bi moral slediti svojim instinktom,”Berry je rekla, da to zaupanje uporablja ne le v svoji poklicni karieri, temveč tudi v svojem osebnem življenju, še posebej z mož, ki bi bil lahko Olivier Martinez, s katero je bila od leta 2010. “Jaz sem brezupno romantična, in ne bom se ustavil, dokler ne dobim prav!“Zdaj bolje ve, kot kdaj koli prej, kar hoče od svojega partnerja. “On je neumno, klovna in zelo življenje stranke, kar je dobro za nekoga, kot sem jaz,”je rekla.”Danny Downer … bil tam, naredil to. Zdaj mi je všeč Louie Lightfoot!“In glede vseh prihodnjih izzivov je pripravljena za njih. “Ne poudarjaj svoje starosti ali se borite proti njej,” je svetovala. “Cenim mlade ženske, ki izgledajo kot si ti, pa ne borite, da bi bili podobni. Premikate se v novo fazo svojega življenja, Objemi to. To upam, da bom naredil. ” Preberite več o tem, kako je Halle zrasel v novem novembrski izdaji V stilu, na novičarskih sobah v petek, 19. oktobra.

Še več, glej Hallejevo preobrazbo, od Miss Teen All-American to Oskara zmagovalne zvezde.

VEČ:• Halle pravi, da je hčerka Nahla tako Girly! • Kateri so Halle’s Best Looks Ever? Izvedite! • Poskusite na Halle Berry’s Hair

Naslovnica: Oblačila za kolekcijo Calvin Klein, uhani Adohr Jewelry, Jack Vartanian manšeta. Foto: Hervé Léger, kopalke Max Azria, kolenske usnjene hlače Calvin Klein, rokavice Azzedine Alaïa, črpalke Manolo Blahnik.