Halle Berry Najmlajša rojstna zabava od njene hčerke

Halle Berry je namesto, da bi obeležil svoj 52. rojstni dan, obdržal stvari precej nizko. Medtem ko ni bilo zabave, ki bi se pokazala na socialnih medijih, je bilo nekaj, kar je Instagram vreden, da bodo dobili vse nagrade od svojih privržencev. Zabava Nocoj poroča, da je Berry iz svoje hčerke Nahle predstavila edinstveno umetniško umetnost. Vprašajte mamico: to utripira vsako darilo, obdobje.

Halle Berry 2018 Matrix Awards
Desiree Navarro / Getty Images

POVEZANE: Vse, kar morate storiti, da izgleda kot Halle Berry je vlak kot mornarsko pečat

“Najboljše darilo za rojstni dan,” je Berry napisal sliko o mojstrovini, ki jo je objavila v zgodbi o Instagramu. “Draga Nahla.”

Dodala je srčni emajz za poudarek, ne da je bilo potrebno. Jasno je, da je Berry ponosna mama – in s takim talentom, ni razloga, da ne bo.

Halle Berry Birthday Instagram
Instagram / @ HalleBerry

Berry so-starši Nahla, 10, z njenim ex, model Gabriel Aubry. Ima tudi 4-letnega sina Macea iz prejšnjega zakona. Toda čudovito umetniško delo ni bilo edino, kar je Berry dobila za njen rojstni dan. Prav tako je praznovala dober staromoden boj za torte. Tudi video posnetki so se zgodili na njeni zgodbi, vendar je posnela enega za prikaz na krmi. Ko si poglej to odlično pokrito s torto, jo želiš shraniti v večnost. 

“Kako proslaviti svoj rojstni dan, ko praznujete rojstne dneve – preverite zgodbe – ljubite moje grdo dekleta za ta @iamlindsayflores @zarna #LeoSeason”, je napisala posnetek, ki prikazuje trio, pokrito s slano in torto.

POVEZANE: Halle Berry odgovarja na obtožbe o spolnem nadlegovanju zoper nekdanjega direktorja

Kako proslaviti svoj rojstni dan, ko ne praznujete rojstnih dni – preverite zgodbe ☠️�� – ljubezen moje grdo dekleta za tole @iamlindsayflores @zarna #LeoSeason

Objava je delila Halle Berry (@ halleberry)

Izgleda lep način za praznovanje. Najboljši prijatelji, veliko slastnih sladic in hladilno-dostojno umetniško delo? Ne bo bolje. Zagotovo bo težko na vrhu letos naslednje leto, vendar ni nobenega dvoma, da sta Nahla in Maceo na izzivu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map