Hamiltonova Renée Elise Goldsberry o tem, kar je všeč, da se igra na Broadwayjevem najbolj vročem sejmu

Hamilton je bila najbolj vroča vstopnica na Broadway vse poletje – in v naslednjih mesecih ne kaže nikakršnega upada. Napisal in igrala V višinah ustvarjalca Lin-Manuel Miranda, glasbenega glasbenega posnetka o življenju Alexandera Hamiltona, omogoča močno preimenovanje zgodovine s hip-hopom. In dobil je tono buzz, s slavnimi osebnostmi, kot je Samuel L. Jackson, Jennifer Lopez, in Sarah Jessica Parker med njimi Govori o igri na socialnih medijih potem ko si je na sejmu zaslovel veliko pohvalnih sedežev.

Veteran Broadway Renée Elise Goldsberry, s katerim je igral Levji kralj in Barvno vijolično, prikazuje Hamiltonovo sestrino Angelico Schuyler Cerkev na osmih glasbenih predstavah vsak teden. V nedavni ponedeljek, ko je Broadway “temen”, se je ustavila V stiluV pisarnah New Yorka, da bi klepetali o poletnih dogodkih v poletni razprodaji – in pokazala, zakaj še naprej živi do hrupa. “Mislim, da je resnično resonančno, ker to ni samo en slog glasbe – to ni samo hip-hop zgodba,” je dejal Goldsberry. “To je nekako kot seznam predvajanja, ker je prečni prerez toliko glasbenih stilov. R & B, glasbeno gledališče – veliko vsega. “

Hamilton
Vljudnost

Različni zvočni posnetek je zvišal predstavo, ki je zadela status, vendar ima v svoji jedri tudi relativno razpršeno zgodbo. “Lin je dejal, da ko govorite o Alexanderu Hamiltonu, govorite o človeka, ki je prišel iz nič,” je pojasnil Goldsberry. “Bil je v zelo težkih okoliščinah, in on je napisal svojo pot iz tega in se je potegnil s svojimi bootstops s svojimi besedami in njegovih dejanj. In to je tudi zgodba hip-hop rapperja. “

POVEZANE: 5 razlogov, zakaj hip-hop glasbeni Hamilton Je Hottest Broadway vstopnica v mestu

Mirandin navdih za Goldsberryjev značaj je bil še posebej glasen rapper: Nicki Minaj. “Neradna ljubezen sem Nicki Minaj, vendar nisem nikoli mislil, da bi me bilo treba oddati Nicki Minaj,” je rekla. Ampak ona je bila, zato je prevzela vlogo Angelice Schuyler Church. “Ona je zelo pametna in močna ženska – vendar je zelo jasno, da je malo odrezana v času, v katerem živi,” je dejal Goldsberry. “Res bi bila nekdo, kot sta Alexander Hamilton ali George Washington, če bi ženske to storile takrat.”

Hamilton
Vljudnost

Medtem ko morda ni bila političarka, igra Goldsberryja igra pomembno vlogo v igri. “Angelica uvaja njeno majhno sestro [Hamiltonu] in postane njegova žena”, je dejala Goldsberry in dodala, da njen lik “dela vse, kar lahko ženska vpliva na zgodovino”. To vključuje tudi ” Jefferson in se poročita z nekom v Londonu. «Angelica je» zelo «v oblikovanju takratnega časa,« pravi Goldsberry.

POVEZANE: Kaj govorijo zvezde o najbolj vročih igrah Broadwaya, Hamilton

Kadar gre za garderobe svojih likov, se lahko Hamilton zatakne v 18. stoletju, toda lase in lasje so zelo moderni. “Kot ženska vodi, imamo nekakšno stvar Destiny’s Child,” je rekla Goldsberry in dodala, da se je v njenih kostumih naučila peti in rap. “Moja velika številka je v drugem dejanju,” je rekla. “Imenuje se” Zadovoljni, “in to je prvič, ko vidite nekaj tako zabavno in hitro tempu v predstavi.” In pesem je ključnega pomena za zgodbo. “Na začetku moje številke se čas ustavi in ​​začnemo se previjati,” je dejal Goldsberry. “Vrnemo se in prikazujemo stvari gledalcev iz druge perspektive, kar je precej kul. To je čuden koncept za gledališče, ki ga ljudje še niso storili, in za trenutek se počuti kot film, kot vidite, kaj se dogaja za prizori. “

Hamilton
Vljudnost

Zahvaljujoč edinstvenemu slogu, Hamilton še naprej presega pričakovanja. “Mislim, da je videti, da je to zares res noro za občinstvo”, je dejal Goldsberry in dodal, da “hype ponavadi uničuje stvari, a to ni uničilo naše predstave”. In ona nudi logično razlago za to. “Mislim, da je tako težko razložiti, kaj Hamilton res je, «je dejal Goldsberry. Toda za tiste, ki so to videli, so bile reakcije strastne. “Ljudje po koncu nimajo veliko reči, včasih pa so res čustveni.”

Kar se tiče oddaje, še vedno jemljejo vse. “Biti del predstave na začetku je samo kul kul izkušnja”, je dejal Goldsberry. “Nekako imate možnost, da to storite na kakršenkoli način, ki ga želite.” Poleg tega so navdušeni nad prihodnostjo Hamilton. “Tam bo milijon deklet, ki igrajo to vlogo [za menoj] in resnično sem navdušen, da se vrnem deset let nazaj, da vidim, kaj to naredi nekdo drug, in nekaj, kar je ugotovila, da nisem nikoli odkril,” je dejal Goldsberry. “To je lepa stvar.”