Harry Potter fan Margot Robbie je lagal kot otrok, da bi dobil očala – poglejte njeno čudovito fotografijo Throwback

Morda je težko verjeti, a celo glamurozna zaslonska sirena, kot je Margot Robbie, ima precej nerodno preteklost. V torek Jimmy Kimmel Live! 25-letna igralka in dolgo časa Harry Potter ljubiteljica je pokazala, da je bila tako obsedena s serijo kot najstnik, da je dejansko lagala o svojem vidu, da bi dobila par očal, kot je glavni lik.

Kot bi imela sreča, je eden od njenih prijateljev iz otroštva poslal gostitelja Jimmyju Kimmelu, ki je privlačno v smešno fotografijo Legenda o Tarzanu zvezda iz njene tween Potter fandom heyday. Slika (spodaj) kaže 13-letni Robbie, ki nosi očala, medtem ko ga drži Harry Potter in red Phoenixa, peti roman v seriji, in vrč.

“Pijem skodelico čaja. Jaz sem v postelji, očitno sem resnično užival v branju Harry Potter. Imam obloge, ki sem jih imel dve leti, “je pojasnil Robbie.

Margot Robbie Harry Potter - Embed
Vljudnost

“V resnici sem se zlepila lase, Bog ve, zakaj, in nosim očala, ki jih dejansko ne potrebujem,” je dejala. “Imam vizijo 20/20 in lagal sem, da bi dobil očala, da bi lahko izgledal kot Harry Potter.”

“Odšel sem k optometristu in bil kot,” Ne, tega ne vidim. Oh, oči me bolijo! «Moja mama je všeč:» Ali res potrebuješ očala? «In jaz sem bil kot,» Da, jaz! «» Pazite, da Robbie govori o očalih Harryja Potterja v posnetku na vrhu.

Margot Robbie is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.Pictured: Margot Robbie<B>Ref: SPL1310875 280616 </B><BR/><br/>Slika: RB / Bauergriffin.com<BR/></p><p>“></p></div><div class=
RB / Bauergriffin.com

Robbie, ki je nosila črni pidžamski ansambel z zlatimi peškami, je 2. julija 2. julija govorila o svojem prihodnjem 26. rojstnem dnevu in o tem, kako bo praznovala zabavo na temo na Havajih. “Vsi bomo šli ven. Kokosovi bradavi in ​​krila za trave za fantje,” je rekla Kimmel.

POVEZANA: Nekdanja brunette Margot Robbie je zdaj rdečelaska

Tudi velik oboževalec rojstnodnevnih zabav, Robbie je imela nekaj epskih praznovanj – pazi, da jih opisuje v posnetku zgoraj.