Harry Styles se igra s kužkami v novem videu “Kiwi” in ne moremo ravnati s krepostjo

Harry Styles je založil svoj glasbeni video “Kiwi” prejšnji konec tedna, in končno je tukaj!

Tri minutne vizualne zvezde so brezhibno oblečeni otroci, ki jih je v zadnjih nekaj dneh uvedel na Instagramu, pa tudi celo vrsto drugih. Za postavitev prizorišča, mlada igralka Beau Gadsdon Rogue One: Zgodba o zvezdnih vojnah je viden skozi šolske dvorane s piškoti v vleki. Ko se pridruži ostalim učencem, ki jim je na razpolago lastno pestro pecivo, jih Gadsdon udari po slaščicah in se začne epski boj proti hrani, ki smo ga kdajkoli videli.

POROČILO: Harry Styles ne more prenehati zapuščati glasbe o njegovem glasbenem videu “Kiwi”

Sami se ne pojavljajo več kot dve minuti v zabavno napolnjeni noći. Toda, ko pride, prihaja s mladičkom v roki, oblečen v isto čudovito cvetlično obleko kot Gadsdon.

// KIWI KIWI KIWI KIWI / / OUT NOW //

Objava, ki jo delijo @harrystyles

Nato izstopi velik krik in poplava mladičkov teče skozi vrata, da bi jedli vse ostanke hrane. Zabavna razredna fotografija zapre videoposnetek, v katerem so slogi in vsi dijaki pokriti z ledom. Styles konča vse s čudno smirk in zmaga nad našimi srci, kot je to storil tolikokrat prej.

Sladki otroci + sladkarije + mladički + Styles = zmagovalni recept, če kdaj smo ga videli.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 6

map