Hayley Williams razlaga, zakaj je lasje “zelo čustveno” in zakaj nikoli ne bi nosila to barvo las

Ko je Paramore na glasbeni sceni počil z drugim albumom Riot! V letu 2007 je bila alt-rock skupina znana po prelepi in rezanje besedil, kot je bilo za pevke Hayley Williams ognjene oranžne ključavnice. Skupina je hitro postala sponzor na pop punk sceni, in to je bilo samo vprašanje časa, preden so oboževalci po vsem svetu ponovili Williamsov podpis, “naredi, barvanje njihovih lase svetle odtenke, medtem ko peli skupaj z” Misery Business. “

Desetletje kasneje, Paramore še vedno močno. Skupina je pravkar izdala dobro prejel peti studio album, Po smrti, v maju – in skupaj z novim in bolj zrelim zvokom, je Williams prerasel povsem nov platinast videz. Toda medtem, ko je utrujena po njenih prej svetlih ključavnicah, je Williams še vedno odprt, da se vedno znova vrže v barvo barve. In zahvaljujoč svojemu najnovejšemu projektu, lahko to naredi enostavno. 

18 in v prizadevanjih za bedo. # 10yearsofRIOT

Post je delil Hayley iz Paramoreja (@yelyahwilliams)

V letu 2016 sta Williams in njen osebni lepotni guru Brian O’Conner začela z dobrim DYEyoung, linijo veganskih in krutih poltrajnih barv za lase. Zdaj duo svojo igro za barvanje las vzame na nove višine z razkritjem svojega najnovejšega izdelka Poser Paste. Oblačila in pranje styling paste začenja 16. oktobra na poserpaste.com (trenutno je na voljo za naročanje pri 17,99 $ pop), in je enostavno, da se stalno preklopite na lase s štirimi krepko odtenki na voljo: Steal My Sunshine (svetlo rumena), Blue Ruin (kobalt), Riot (neon oranžna) in Ex-Girl (vroča rožnata barva). Iskreno rečeno, to so stvari, s katerimi so bili nekdanji (ali sedanji) emo otroci sanje.

Hayley Williams Hair Dye - Embed
Vljudnost

“Počutim se, kot da je las zelo čustveno”, je povedal Williams V stilu ko smo klepetali z njo in O’Connerjem prejšnji teden. “Spreminjanje lase je kot dober reset, ne glede na to, ali gre za novo barvo, odboj ali slog.” S svojim novim videzom je Williamsova nedavno zadela gumb za ponastavitev. »Ko sem prišel k Brianu in ga prosil, naj mi izbije lase, nisem mogel verjeti, da sem prosil za to, ampak sem potreboval,« je rekla. “Čustveno, moram pogledati v ogledalo in ne samo videti, kaj ljudje pričakujejo od mene, ali kar sem pričakoval od mene. Kot nekako nosite srce na rokavu, vendar ga nosite na laseh namesto na rokavu. ” 

Ko so prišli do ideje za Poser Paste, sta imela Williams in O’Conner v mislih jasne cilje. “Pomembno je bilo, da ljudem damo možnost, da jih preprosto preizkusijo, se dobro zabavajo in pogosteje spreminjajo svoj videz”, je dejal Williams. “V preteklosti sva z Brianom in mojimi lasmi v kratkem časovnem obdobju barvila milijardo različnih barv. To je tako lepo, ker lahko grem domov, takoj izperem, in jutri bom pripravljen na popolnoma drugačno barvo. “Najboljši del Poser Paste je začasna narava? “Ni obveznosti,” je dejal O’Conner. “Torej, ljudje, ki imajo delovna mesta od 9 do 5, se lahko igrajo ob koncu tedna in se nato vrnejo na delo, ne da bi morali bleščati ali barvati lase takoj nazaj.” 

Hayley Williams Hair Dye - Embed
Vljudnost

Pomaknite se navzdol po polnem klepetu z duo.

InStyle: Kako pogosto menite, kako izgledate lase??

BO: V zadnjem turškem ciklusu smo ga spremenili skoraj devetkrat, kar je bilo veliko. Torej, ta potezam, resnično se ukvarjam z njo, da bi skozi celoten cikel albuma z isto barvo las. Mislim, da je res primerna, ker je starejša in bolj zrela. Ko pogledam stare slike, mi to pogrešam, ker je očitno del tega, kar je Paramore naredilo za blagovno znamko – kar je res čudno reči, ker gre za lase. Ampak razen izjemnega [glasbenikov], je to samo ena od stvari, ki jih ljudje poznajo. Mislim, da je to lepo ne da bi bil tam zdaj, ker je zame osebno, to je njihovo najboljše delo, ki so ga naredili … Čudovito je, da so [njeni lasje] prazen prostor zdaj, zato lahko zdaj igrate veliko in se zabavamo z eksperimentiranjem s Poserjem Prilepi.

HW: Mislim, da je to resnično dokaz, da moraš biti tam, kjer si in se samo pokažeš, da si oseba, ki jo resnično želiš biti in verjamete, da si. Torej, to je danes. To je noro, ker na ta način začnemo govoriti o barvi las, resnično razkriva čustveno stran, kar je tako pomembno.

Brian, ali obstaja ena barva, da nikoli ne bi zasijala Hayleyovih las??

BO: Karkoli temno. Samo ne bi. Za to bi se boril. 

HW: Ne, ne bi storil tega. Kot najstnik, sem skupaj z vsemi drugimi člani skupine obarvala lase. Pravkar smo imeli zabavo črnega barvila. In to je bila nočna mora. Moj prvi fotografski posnetek, ki smo ga kdaj naredili, mi je bilo lasje rjavo, ker sem poskušal barvati rdeče čez črno in je bilo slabo.

Si kdaj zamudil tvojo prejšnjo emo punk-rock videz, ali pa si nad tem?

HW: Ni, da sem nad tem. To je samo, da mislim, kako sem doživel, da je drugače kot [videnje] fotografij in ljudi, ki ga doživljajo na ta način. Ko to vidim, mislim, “Oh, spominjam se tistega leta, to je bilo super”. Ampak nisem nostalgičen, da bi se vrnil in postal ta oseba, za katero menim, da je pozitivna stvar. Jaz sem definitivno všeč. In pogledam zgodnje “Misery Business” fotografije in Riot! fotografije, ko smo prvič postali ustvarjalni, in to je bil pravi čas. Vendar bomo imeli več teh časov in Še vedno vate mislim, prav tako tvegamo za to točko v karieri. […] In včasih ni niti barva. Pod mojo glavo smo obrit. Skrajšal sem ga. Vse je izraz. Hvaležen sem, da se ne pogovarjajmo tako pogosto – le še vedno poskušamo ugotoviti, kaj je za nas naslednje. 

Hayley Williams - Embed
Shirlaine Forrest / WireImage

Zaradi katere barve las ste se počutili najbolj samozavestni?

HW: No, pravzaprav, beljenje mojih las je bil velik pospeševalec zaupanja v času, ko sem se počutil zelo ranljivo in ne kot jaz. Moral sem nekaj narediti zunaj sebe, da sem videl, da bi še vedno lahko bil jaz, tudi če v vseh slikah ne bi izgledal kot dekle. Torej, to je bila velika pomoč, ampak oranžna bo vedno moja udobje. To je kot velika udobna odeja, zato se bo nekega dne vrnila. 

Brian, ki navdihne videz, ki ga ustvarjate za Hayleyja?

BO: Skupaj delamo. Mislim, da je ena najbolj zabavnih stvari, o katerih se še vedno pogovarjamo, če se vrnete in si ogledate njene lase med Riot !, je prišel trenutek, ko smo iskali Cyndi Lauper in na njej smo našli fotografijo s svetlo oranžne in rdeče lase z rumenimi črkami. Mi smo bili: “Oh, moj bog, popolnoma smo ji ukradli slog.”

HW: Smo naredili. Ravnokar smo ga odtrgali.

BO: In nismo hoteli. Ni bilo smiselno. Ni bilo všeč: “Kako lahko naredimo, da izgledaš kot ona?” Pravkar se je zgodilo. Debbie Harry je bila ogromna navdih, ki je šla okoli. 

HWJa. Še posebej z vsemi blondinki. Mi smo bili v redu, kdo so te ikonične vrste punk-rock ženske, da lahko pogledamo in vidimo, kaj so nosili, kako so naredili svojo ličila in kakšni so bili njihovi lasje? Debbie Harry je vedno tako brez napora. Veliko žensk je tako močno zasnovano – vse je linija in definirana. Če pa je bila Debbie Harry na odru in se je znebila, je odšla in še vedno je bila kul. Tudi jaz jo ljubim, ker se ne boji majice. Obožujem majico in kavbojke. Moja najljubša stvar je, da se počutim malo kot eden od fantov, vendar pa imaš prekajeno mačje oko. Še vedno je glamurozna in seksi, zelo ženstvena. 

moramo reči, da smo precej primpin

Post je delil Hayley iz Paramoreja (@yelyahwilliams)

Kdo je vaš stil ikone vseh časov??

HW: Morda je Debbie Harry, vendar je nekaj obdobij. Ko pogledam njene fotografije, je zelo pozno ’70-ih, vse-denim videz, medtem ko pijem pivo na odru. Samo tako težka, vendar spet zelo ženstvena. Imela je tako moškost in to ženskost na stopnji CBGB. Pogledam jo in mislim: “Razumem.” Odraščal sem, tudi pogledal Karen O iz Yeah Yeah Yeahs. Če se vrnete na konec Paramorejevega kataloga, boste videli, kot da nosim noro obarvane hlače – to je bilo vse kar Karen O za mene.

Kakšna je vaša rutina lepote, ko ste na turneji??

HW: Tako sem preprosta. Ko sem potreboval, sem dal korektorja, nato še nekaj praška. Ne maram več maskara ob praznih dnevih, zato uporabljam modro Wet ‘n’ Wild eyeliner, da pripravim oblike okoli mojih oči – morda mačje oko en dan in nekaj pik. Če sem s Brianom, lahko v 30 minutah premaga ta obraz, če bo moral.

Tudi v #hardtimes medu moraš videti videz! #hair in #makeup ME �� @Paramore @yelyahwilliams ponosen, da je del tega! �� by @ phojoh

Objava, ki jo je delil Brian J O’Connor (@colormebrian)

Brian, ali obstaja izdelek za nego kože, ki ga Hayley uporabljate vsak dan??

BO: Hayley res, zelo dobro skrbi za njo in njeno kožo je zelo prednostna naloga. V Nashville gre za velikega estetika, ki izdeluje izdelke za nego kože.

HW: V zadnjem času uporabljamo ličila iz mleka. Neverjetno je.

BO: Všeč mi je holografska označevalca in njihova nova Blur polna pokritost. 

HW: Odlično je za oder. Izginem, zato ne maram nositi debele ličila, tudi če vem, da bomo na kameri. Počutim se, kot da samo zamašijo pore.

Kateri so vaši najljubši spomini na turnejo s Paramorejem??

HW: Imamo veliko.

BO: Nekateri najboljši časi so, ko v mestu dobimo naključno izven današnjega dne ali pa gremo nazaj. Radi bi vklopili glasbo v svoji sobi tik pred pripravo, in dobesedno bomo imeli ples. Lahko uničimo pesem v srčnem utripu. 

HW: Ja, to imenujemo “uničenje pesmi”, ker smo plesno plesali.

BO: Lahko bi bila najsladja ljubezenska pesem kdaj in naenkrat se bova vrtela in imela bom nogico na kavču. Ko ste na poti, ki delate in ste tako daleč od doma, je lepo, da imate ta trenutek normalne situacije, ko ste lahko brezskrbni in brezskrbni.

Če govorimo o drugih pesmih, Hayley, je vaš Twitter na naslov “nekdanji član uradnega navijačnega kluba NSYNC.” Kateri N * SYNC tip je imel dneva v dan?

HW: Zelo smešno je, ko razmišljam o tem, ker je bil čas, ki mi je bil všeč, pravzaprav tako kratek. Bilo je od takrat, ko sem bil na pravem mestu do mojega 11. rojstnega dne. To je zelo kratek čas, vendar se mi zdi, da je bilo moje življenje, ker so bili to velika leta. Bil sem velik oboževalec njihovega samopodpisanega albuma. Videl sem jih na turneji za to, potem pa sem videl Brez obveznosti turnejo. Po tem nisem videl ničesar, kar je zanimivo, ker so postale samo večje. Justin [Timberlake] je bil vedno moj najljubši. Ljubil sem ples in bil sem zelo čuden otrok. Moj oče in moja dedka sta bila glasbeniki, zato sem rad imela harmonijo. Všeč mi je dejstvo, da bi lahko oče in jaz poslušali N * SYNC in peli različne harmonije. Naučil sem harmonijo na N * SYNC! Samo čudno je, da noben drugi 9-letnik ni bil “Oh, obožujem N * SYNC. Petdnevna harmonija, kajne? «Ampak to je bil moj način odkrivanja nečesa glasbenega.

Zaradi česar je harmonija N * SYNC boljša od harmonije Backstreet Boys?

HW: Vse. Ko poslušam Backstreet Boys, slišim veliko pesmi v duhu, jaz bom samo to postavil tam zunaj. Ko sem postal glasbenik, sem se počutil, kot da sem kasneje v življenju, in še nisem več poslušal te vrste glasbe, sem se veliko naučil o N * SYNC in Justin Timberlakeu. V zadnjem času sem se naučil, da je za večino svojih albumov uredil vse vokale, ko je imel le 16 let. Če ste fan N * SYNC, veste, da je bil Chris najstarejši član – bil je 10 let starejši od Justina. Predstavljajte si, da ste 16 in urejate vokale za 26-letnega. On je genij. Ni mu treba biti srčkan, on je samo genij. To je noro.

Kdo je vaš trenutni glasbeni navdih?

HW: O moj bog. SZA je sijajna. 

BO: In čudovito! Brez napora, kot so tovorne hlače in modrček ter tisti veliki lasje.

HW: Jo ljubimo. In potem, ko sva fantje začela pisati in izdelovati Po smrti, resnično smo globoko odkrivali veliko sedemdesetih in osemdesetih let prejšnjega stoletja – ne nujno novega vala, ampak stvari, kot so Talking Heads in kako so se združili z funk in afro beat s punk rockom. Vsekakor še vedno poslušam veliko starih plošč, vendar je tudi veliko novih albumov. Novi album War on Drugs, novi album Phoebe Bridgers, veliko žalostnih stvari. Ampak to je v redu. Čas je, da je žalosten. Moram izpustiti. To je res težek svet.