Heidi Klum na spodrsljaji Dating nekdo 17 let mlajši

Heidi Klum je eden od tistih redkih, blizu mitov, ki še vedno izgledajo točno kot je storila pred dvema desetletjema, prikrivala angelska krila navzgor in navzdol po stezi Victoria’s Secret. Toda tudi nadmodeli rastejo. In po njej 45th rojstni dan prej poleti, je Klum sprejel odločno osvežujoč pogled na staranje.

“V resnici ne razmišljam o tem, da bi toliko postarali – mislim, vedeti, da se mi dogaja, to se dogaja z vsemi,” pravi. “Vendar se ne zjutraj zbudim, gledam v ogledalo in rečeš:” O moj Bog, o moj Bog. “V zadnjem času me spominjajo več o mojih letih s strani drugih ljudi, kot sem jaz.”

Klum, seveda, se sklicuje na napad medijske pozornosti, ki jo je prejela odkar je začela hoditi z 28-letnim kitaristom Tokio Hotelom Tomom Kaulitzom, ki je, seveda, sedem let svojega mladega. Par je prvenec rdeče preproge maja na filmskem festivalu v Cannesu amfAR Gala in od takrat so dokumentirali svoje lene ob nedeljah in aww-vzpodbujanje par trenutkov na Instagramu.

 

POVEZANE: 50 žensk, zakaj pošiljajo blato

 

❤️

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

“Moj fant je mnogo let mlajši od mene, in mnogi ljudje to sprašujejo in sprašujejo o tem”, pravi. “To je res edini čas, ko se zdi, da je starost v mojem obrazu in za to moram odgovoriti. V resnici ne razmišljam toliko o tem. Moraš živeti srečno življenje, ne skrbi preveč o tem, kaj ljudje mislijo, ker vas bo zaskrbljujoče le dalo več gube. “

Tabloidna krma je nekaj, kar se je Klum naučil, da se je zbral skozi leta. Toda to ne pomeni, da ji je všeč biti predmet tega. Čeprav se naslovi nasmejajo. “Včasih bodo primerjali fotografijo o meni pred desetimi leti, takoj po tem, ko sem imel otroka, s trenutno fotografijo in rekel:” Oh, potem je bila curvier, ali pa je bilo njene joške veliko večje. ” Ja, bili so veliko večji, ker sem dojel! In potem sem verjetno res potreboval črpalko. Samo s tem se moraš strinjati. “

POVEZANE: Heidi Klum in Gwen Stefani Talk Rdeča preproga in njihova stalna ikona

Dobro je, da ima Klum še veliko drugega. Model-turned-mogul in mama štirje ravnovesja njena poslovna prizadevanja, kot kreativni direktor Heidi Klum Swim in Heidi Klum Intimates, s svojim gostovanjem in presojanjem koncertov na America’s Got Talent in Projekt Runway. V začetku tega meseca je tudi njeno deveto nagrado Emmy za odlično gostiteljico Reality Show natečaja za njeno delo Projekt Runway (v letu 2013 je vrnila domov), kar je povezovalo rekord za večino nominacij v kategoriji.

Seveda še vedno modelira. In ko smo jo ujeli v Miamiju, je praznovala njen najnovejši naslov Ocean Drive, kjer predstavlja – kaj še? – svoj lasten Heidi Klum-design bikini. 

Spodaj je Klum postal iskren o tem, kako je kot šef, skrivnost popolne selfie in najbolj zapomnjen kopalke, ki jih je kdaj obrabila.

VIDEO: Heidi Klum’s Style Evolution 

Čestitke na tvojih Emmyovih nih! To je 14th zaporedna nominacija za Projekt Runway– še vedno je razburljivo, ko dobiš ta klic?
Seveda! Mislim, si lahko predstavljate, kako neenakost bi bilo po toliko letih, ko bi Emmyja nagovorila nenadoma, da ni del tega? Smo dobesedno zadrževali dih, ko so dali nominacije. In potem, ko smo slišali, smo se z Timom [Gunn] in jaz pestili drug proti drugemu levo, desno in sredino. Enako z Zacom [Posen]. Ta sezona je bila prvič, ko smo imeli modele vseh velikosti na predstavi, zato smo ponosni na to. Upam, da bomo zmagali!

Ti si v Miami za plavanje v tednu. Kaj je navdihnilo vašo zadnjo zbirko plavanja?
Ne všeč mi je pripovedovati eno zgodbo z mojimi zbirkami, ker je to dolgčas. Ženske pravkar iščejo, kaj dela zanje, zato želim ponuditi veliko možnosti. Imamo bikinije in ene kose s kuliranimi lističi, seksi izrezki, zabavnimi črtami in velikimi pokrivali in oblekami. Pogledam na stotine odtisov, ker lahko naredijo čudeže na telesu. Vedno želim, da kopalke delajo za številne vrste telesa, ker nismo enake velikosti.

POVEZANE: Ta Biohacking Vibrator je kot Fitbit za vašo vagino

Tako zabavno proslaviti moj pokrov @OceanDriveMag sinoči v Miamiju s @HeidiKlumIntimates # HeidiKlumSwim

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

Veliko žensk je razočaranih, ko kupujejo kopalke. Vsak pro nas?
Ko naročim oblačila, kupim dve velikosti, včasih trije. Na ta način, ko pride in ga poskusite, ne bo premajhen. To je vedno všeč, womp, womp. Potem jih lahko poskusite vse doma, pred svojim ogledalom. To je vedno ključno.

Kateri so najbolj nepozabni bikini, ki ste jih kdaj nosili??

Definitivno tisti, ki sem nosil, ko sem bil na naslovnici Šport Illustrated. Ampak to je bil en kos, ne bikini. V tistem času mi ni bilo všeč, ker sem vedno ljubil vrvico bikinije ali pa sem bila prikupna in samo skrivala moje prsi s kokosovimi olji ali listom ali nekaj, da bi postala bolj zanimiva. Ampak mi so dali v to en kos in to je na pokrovu, tako da sem bil očitno, “Wow!” Še vedno imam to kopalnico. To je v skladišču z vsemi mojimi kostumi Halloween in posebnimi deli, ki sem jih nosil na rdeči preprogi.

Postala si kraljica plaže selfie … in gola selfie. Precej vseh samopoteznikov! Kakšna je skrivnost, da dobiš dobrega?

Oh, ne vem [smeh]. Prihajam iz sveta modeliranja in vedno sem imel nekaj umetniškega direktorja v meni. Rad imam kul, zabavne fotografije. Sem dobesedno samo ugotovil, kako narediti samosprožilec na mojem telefonu. Pred tem sem bil vedno všeč: “Moja roka ni dovolj dolgo!” Zdaj je igra izmenjevalec, ker ga ni treba držati sami in lahko ugotovite, kako želite položiti in kako priti noge tam in vse te stvari.

 

POVEZANE: Kako Amber Venz Box zgradil $ 1 milijarde Fashion-Tech Company, vse navdihnilo s tekstovno sporočilo

 

CALIFORNIA DREAMING ����❤️������

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

Kaj pa osvetlitev? Ste zelo posebni?
No, svetloba je absolutno pomembna. Včasih, ko streljam s profesionalnimi fotografi in imam stransko razsvetljavo, sem všeč: “Zakaj to počnete? Jaz sem 45 let. Ne poskušamo zdaj iskati umetnosti. spredaj.” Enako je, ko se navijači pripravijo na selfie in sonce je na eni strani, vedno jim rečem: “Obrni to okrog.” Vedno moraš najti svojo svetlobo. Slike so najboljše, če so osvetljene od spredaj ali zadaj.

Kaj je ena stvar, ki je vedno v vrečki za plažo??
Všeč mi je igrati glasbo na plaži, tako da vedno imam malo Beats Pill. Če sem s svojimi otroki, bomo igrali z glasbo, kot je Cascade. Ljubijo Drake tudi oni. Če bi jaz sam, bi bilo malo bolj kot Marvin Gaye.

Tvoja America’s Got Talent ko-zvezda Tyra Banks je pred kratkim tweeted sliko o vas dveh: “Nekateri ljudje mislijo, da ne morete biti ostre supermodel, če ste prijetni, toda Heidi je ena od najslabših dame, ki jih toliko poznam in ljubim!” kdaj se boriš z napačnimi mislimi, ki ste jih dobili, ker ste prišli iz modelarskega sveta? 
Veliko modelov nima možnosti prikazati, kdo so dejansko kot oseba. Ko vidite model, ki hodi po vzletno-pristajalni stezi, je v ozadju ponavadi tabla, ki pravi: »Glej si žaljivo!« Ali »Bodite arogantni, a elegantni!«. Navodila o tem, kako naj bi bili za to določeno delo, in potem včasih ljudje začenjajo razmišljati, kot, “Oh, ona je pravzaprav arogantna. Mrzla je, ona je to, ona je to.” Toda veliko je, ker se ne pogovarjate! Šele odkar sem na televiziji toliko let, da ljudje vidijo, da sem tridimenzionalen.

Prepletili ste se v poslovni svet z brezplačnimi linijami plavanja in perila. Kako bi se opisali kot šefa??

Čeprav sem obraz in ustvarjalec teh stvari, sami ne morete storiti ničesar. Imam veliko ekipo okoli mene, s katero delam že več let. V resnici ne pustim šefa v moji sobi. Ne vikam pri ljudeh. Ne govorim z ljudmi. Zahvaljujem se vsem ljudem okoli mene, ki so mi pomagali priti do mesta, kjer sem, in še naprej ostajam tukaj.

Kaj ste se naučili od svojega časa naprej Projekt Runway ki vam je naredil boljši oblikovalec?

Veliko. Toda veliko sem se naučil, da sem tudi model. Mnogi, pred mnogimi leti sem bil primeren model – tisti, ki ni bil najel za dejansko delo, ampak poskusil na vse stvari, medtem ko je bil narejen. Zdaj, ko so vzorci primerni in nekdo reče: “To ali to ni mogoče popraviti.” Jaz sem, “Oh, to vem lahko storiti, ker sem to že videl prej. «Danes nisem izločila iz mojega jajca. Takrat je šef v igri (smeh). Vse to pravim na najprimernejši način.

@moodfabrics v Los Angelesu #newdesigns #inspiration #fabrics #fashion #mypassion

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

Ali ste že kdaj vprašali mnenje Tim Gunn o vaših modelih?
Ne. Všeč mu je, vendar ima precej drugačen estetski stil, kot ga imam. Včasih ne ljubi, kar nosim, ker sem z mojimi odločitvami malo bolj eksperimentalen. Včasih potisnem kuverto malo več, kot bi ga drugi ali pa bi. Konec koncev so moj načrti prišli iz moje glave in iz mojega srca, čeprav. Želim ženskam nekaj kul. Nihče ne želi nositi osnov z malo twist. To je moda!