Heidi Klum pravi, da njen sin izgleda kot pečat

Heidi Klum je lahko zaseden televizijski gostiteljski model-oblikovalec-večstrankarski super-moški, vendar je v središču, ona je mama in zelo ponosna. Odpravila se je od njenega zasedenega tedna modnega tedna v New Yorku, s katerim je klepetala Ljudje o tem, kako njeni sinovi odraščajo, in ona je bila odkrita.

“Moji fantje so zelo seksi,” je dejal Klum na premieri v New Yorku House of Z Četrtek zvečer. Dodala je s smehom: “Zelo so mladi in verjetno ne bi smel to reči, da so seksi.”

Klum ima dva sina s bivšim možem (in njo America’s Got Talent bud) Seal, Henry, 11, in Johan, 10. Ima tudi dve hčerki, Leni, 13 in Lou Sulola, 7.

“Moji fantje so zelo visoki, zelo tanki. Imajo samo telo za vrtenje, “je dejala in opozorila, da pričakuje, da bo morala” obvarovati dame “.

“V moji hiši bo prišlo do črte,” je še dodala.

Ljubimo ti St.Barth Hvala … do naslednjega dne !!!!!! �� #familievacation #Love #fun # Thefastest 10days

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

Glede na to, kako je Klum opisal njenega sina Henryja, ki ima posebno močno podobo očetu, so njene pripombe razumne.

“Izgleda kot Seal in mislim, da je Seal zelo vroč in zelo lep,” je rekla. “Izgleda tako kot njegov oče – ima to majhno vrzel tukaj v zobeh.”

Poseben čas z babico #Disneyworld #favoriterideflightofpassage #wow # ❤️ #avatar #banshee

Post je delil Heidi Klum (@heidiklum) on

Medtem ko Henry izgleda kot Seal, Johan spominja Kluma na profesionalne športnike.

“Izgleda skoraj kot evropski nogometaš, ima to čudovito mešano kožo in tako sladek in ima lepe, velike ustnice”, je rekla. “Njegovi lasje so tako divje in velike. Moj mali ima najlepše lase.”

POVEZANE: Heidi Klum ustvarja novo modno linijo

Sliši se, kot da so otroci podedovali funkcije staršev staršev.