Hillary Clinton Modeli T-Shirt “Nasty Woman”, ki podpira načrtovano starševstvo

Hillary Clinton je morda izgubila predsedniške volitve, vendar je še daleč premagana.

Nekdanji senator in prva dama sta v torek sprejela Twitter, da bi podprla vreden vzrok (in eleganten čaj). “Podpirajte Samantha Bee & načrtovano starševstvo in kupite majico s strašljivo žensko!” HRC je tweetirala skupaj s fotografijo, ki se ji je nasmehnila, ko je imela črno majico. Na vrhu je “grdo ženska” (beseda Donald Trump, uporabljena med oktobrsko razpravo za opis Clintona leta 2016), napisana čez prsni koš z belimi črkami.

Odobritev iz prvotne “Nastane žene” sama!

Sporočilo tee se prodaja za $ 25 preko Omaze in trgovine TBS v imenu Samantha Bee’s Full Frontal. Opis izdelka srajce zgovorno pojasnjuje namen oblačila:

S temi ekskluzivnimi srajco ‘Nasty Woman’ se pridružite Samanti Bee in številnim drugim pametnim, neustrašivim ženskam in moškim pri podpiranju projekta za načrtovanje starševskega starševstva Los Angeles County, ki se zavzemajo za ženske (aka, človekove) pravice in pomagajo pri utrjevanju pot za svetlejšo prihodnost. To je neverjeten čas v zgodovini naše države. Ali se s ponosom ne bi rad ponovil, vedoč, da si pomagal narediti razliko? Mi delamo! Pridružite se nam in pustimo, da se to zgodi.

POVEZANE: Hillary Clinton pravi, da se lahko navezuje na Wonder Woman v presenečenju spoštovanje prijatelju Elizabeth Banks

Nastojne ženske, združite se. Pojdite sem, da kupite dobrodelni čaj.