Ian Somerhalder je prenašal prsno črpalko Nikki Reed na zlatem globusu

Ian Somerhalder je skupaj z njim prinesel poseben pripomoček do zlatih globusov leta 2018. Prejšnji Vampirski dnevniki zvezda in njegova žena Nikki Reed so lani pozdravili hčerko Bodhi Soleil in zato, da bi v nedeljo uživali v večernih urah, so morali potovati z enim pomembnim dodatkom: Reedova prsna črpalka.

Reed je v nedeljo zvečer povedal zgodbo o Instagramu svojega človeka, ki je prevažal blago, prikrito v škatli “za gremo”. “Zares potrebuje človeka, da prenaša svojo prsno črpalko v celo noč”, je šalila. Če pogledate natančno, boste tudi opazili, da je novi oče držal sklopke svoje žene pod svojo roko.

Na žalost Somerhalder ni mogel sprejeti rdeče preproge s svojo ženo zaradi nekaterih garderobnih vprašanj, zato je ostal za prizorom, da bi imel svoje stvari. “Norec garderobni dan … Meseci so jedli moj prvi Tux, potem mi je s to neverjetno ženo odtrgal to eno – tako brez rdeče preproge”, je napisal fotografijo dveh poljubov.

Nori garderobni dan … Molji so jedli mojo 1. Tux, potem sem to jaz raztrgal – tako mi ni bilo rdeče preproge z to neverjetno žensko … Zlati globus je resnično zabaven čas. Lahko noč. #TimesUp;) Fotografija Cred @leamichele

Objava, ki jo delijo iansomerhalder (@iansomerhalder)

POVEZANE: Nikki Reed Ali Acroyoga v športnem modrcih dva meseca po rojstvu

Reed ni bil edina zvezda, ki je čas za črpanje med Globusi. Chelsea Peretti je s fotografiranjem poslušala s slikovitim napisom. “Pošiljam besedila, da izvlečem fino nastavljen balet, da bi me spravil na črpalko po načrtu in v zasebnost,” je zapisala. “Nikoli nisem vedel, kaj storijo mame – toliko presenečenj!”

snemanje, da izvlečem fino nastavljen balet, da bi me spravil na črpalko po načrtu in v zasebnost ��❤️ ni vedel, kaj storijo mame – toliko presenečenj! hvala za intel in inspo iz @xoshroq @niasalterego @conradigan @lesleyarfin @apgiddy @melissafumero @joelotruglio @ikebarinholtz @ emilyspivey2 @sharonjackson @ bethdover1 @junediane @paulscheer @almadrigal @bholewalsh @davidfumero @thekidmero @emptygrave @ ericachidicohen @ejipowa @ therealrebeccakingcrews @ missnuma @terrycrews

Objava je delila Chelsea Peretti (@chelsanity)

Mama mora storiti, kar mora storiti Mama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 91

map