Iščete najboljšo zdravljenje z aknami? Poskusite Kylie Jennerjevo najljubšo cenovno ugodno kremo

Snapchat Kylie Jennerja je vedno zajamčena od epskih filmov, ki jih s svojo sestro Kendallom Jennerjem filmira do resnično WTH trenutkov, ki jih je zaskočila na običajen način. Ker je začela graditi svoj lepotni imperij z nenehno prodanimi Lip Kits in nedavnim sodelovanjem z lakom za nohte Sinful Colors, smo tudi začeli obdržati oči na zaslone zvezda za dele nasvetov za lepoto.

V nekaj svojih najnovejših posnetkih je Kylie pokazala, da tako kot mnogi od nas ni imuna na občasne počitnice, ampak je našla genialno, denarnico prijazno rešitev za zaprtje kože čez noč, ki ne vključuje potovanja v njen Hollywood dermatolog.

POVEZANE: Brace Yourself-Kylie Jenner je začela lak za nohte

Pojdite po @ kyliejenner.shoot

Video objavil Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Zvezda se obrne na losjon za suho losjon Mario Badescu (17 dolarjev, mariomadescu.com), pastelno rožnato formulo, izdelano iz žvepla, salicilne kisline in kalamina, ki pomirja in pomirja draženje. Da bi posušila svoje mozolje, Kylie uporablja losjon kot zdravljenje na kraju samem, tako da potopi Q-konico v steklenico in jo drobira na vsako pomanjkljivost, preden se premakne do preostale njene nočne rutine za nego kože. Najpomembnejši del Kyliejeve metode zdravljenja aken? Pred uporabo ne stresajte plastenke!

Pojdite po @ kyliejenner.shoot

Video objavil Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Ni prekinila lepotnega nasveta pri akneh, Kylie je tudi povedala, da je njena najljubša ličila za odstranjevanje ličil je spletna drogerija, Pond’s Cold Cream Cleanser ($ 4; drugstore.com), globinsko čistilno formulo, ki odstranjuje ličila in nabiranje olja.

POVEZANE: Nastavite svoj alarm sedaj: nov popoldanski komplet Kylie Jenner je popoldne

Pojdite po @ kyliejenner.shoot

Video objavil Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats)

Nenadoma se zdi, da so naše lepotne rutine veliko bolj povezane s Kyliejevim!