Igra prestolov Nikolaj Coster-Waldau spozna, ali je Tormund mrtev ali živ

Niste edina, ki jo hranite v temi Igra prestolov Sezona 8: Jaime Lannister čaka tudi na njegovo usodo. Nikolaj Coster-Waldau, igralec, ki igra najljubšega enostarševskega slabega fanta, še ni prejel scenarijev naslednje sezone, vendar pozna enega od likov, ki bi jih rad rad snemal s prizorom.

Po Coster-Waldauju je Jaime verjetno šel proti severu do Winterfella – vsaj to je vzel iz scenarija. Mečar je dal rokavico na svojo dobro roko in se odpeljal v sneg v finalu sezone 7, kar je pripeljalo do tega, da bi mu pomagal Jon Snow in Daenerys Targaryen poraziti White Walkers, čeprav Queen Cersei ne bi.

Če bo na severu, bi lahko prišel v stik z Tormund Giantsbane-to je, če je Tormund živ. Zadnji, ko smo videli rdečelasto divljanje, je stala na vrhu stene, ko je zmečkani zmaj pokončal z ledenim dihanjem. Pokliči nas nori, to je izgledalo kot lepa velik padec preživeti, če ni bil že zamrznjen do smrti.

tk
Prispevek HBO

Toda vprašajte Coster-Waldau, če misli, da je Tormund živ in odgovor je takojšen in dokončan: “Prepričan sem, da je. Prepričan sem, da je, “je dejal veleposlanik in dobrodelni veleposlanik UNDP V stilu na intimnem kosilu, preden je v torek svetoval svetovni ženski svetovni pokal.

POVEZANE: GoTNikolaj Coster-Waldau je preimenoval nogometni turnir v imenu enakosti spolov

Vzemi to z zrno soli, kot je ta človek nekoč odločno izjavil, da je Jon Snow mrtev za dobro. Ampak, če je treba verjeti, Coster-Waldau ne bi želel nič drugega kot film prizor z divjanjem.

“Če pogledaš zgodbo, bi moral imeti prizor s Tormund Giantsbandom. To bi bilo zabavno, “je povedal V stilu. Zabava, na katero se nanaša, seveda izhaja iz krasnega napredka Tormunda proti Briennu iz Tarta.

Tudi Jaime ima zgodovino z Brienne: Dva sta celo delila parno sceno s kadjo. Plus, zdaj ni več povezan s svojo sestro / ljubico Cersei.

Če je Tormund je Še vedno živ in Jaime je na severu, bi to lahko naredil za en zanimiv ljubezenski trikotnik.