Igralec Richard Gere bi bil lahko kongresnik Richard Gere

Ali bi lahko nekdo dal osebni pomočnik Richarda Gereja? Zahvaljujoč naslovom tega tedna, se zdi, da bo Gere & Co. zelo zaseden padec.

Dva dni po tem, ko sem spoznal, da je Lepa ženska igralec, ki se bo v tem mesecu pojavil 69 let, naj bi pričakoval otroka s svojo ženo, Alejandro Silva, 35 let, Stran šest poroča, da se Gere lahko tudi pripravlja na kandidiranje za kongres. Kot je razvidno iz prodajnega mesta, se je registrirano ime demokrata vrglo v ozadje kot potencialni kandidat, ki bi zamenjal Seana Patricka Maloneyja, sedanjega predstavnika 18. okrožja kongresnega okrožja, ki se septembra prijavi za generalnega državnega tožilca. Če zmaga Maloney, bi lahko Gere lahko zdrsnil.

'Franny' Photocall In Rome
Ernesto Ruscio / Getty Images

Zgoraj omenjeno okrožje je v severnem predmestju New Yorka, Gere pa že živi v Pound Ridge, Westchester, ki sodi v regijo. Middletown župan Joe DeStefano, ki je Post opisuje kot “vplivni demokrat”, ima intel. “Ime Richarda Gera je šepetalo med demokrate. Videli bomo, iz česa je ustvarjen, “je dejal.

Zakaj Gere? Vsaj po mnenju DeStefana ima potencial, da se pridruži predsedniku. “V bistvu želim izvoliti demokrat, da bi ubil agendo Trump,” je dejal.

POVEZANE: Eden razlog Cindy Crawford in Marriage Fell Apart Richarda Gerea

Kar se tiče njegovih poverilnic, torej, kdo jih potrebuje v teh dneh? Samo šalim se. Gere je dejal, da je pretresel roke “vsakega volilnega inšpektorja” na dan volitev, prav tako pa se zgodi, da ima srce, mehko mesto za ljudi. Po mnenju igralca je bil prepovedan s Kitajske, ker se že več let izgovarja proti kršitvam človekovih pravic kot odziv na narodno okupacijo Tibeta. Kot Vanity Fair opozarja, da je tudi človek za nepridobitnimi organizacijami, kot sta Mednarodna kampanja za Tibet in Fundacija Gere v New Yorku.

Če lahko Cynthia Nixon to stori, zakaj ne more?