Internet se cudi čez Obame na počitnicah

Varno je reči, da Obami živijo po osmih letih v Beli hiši.

Kmalu zatem, ko je bila Malia Obama opazna, ko je prejšnji teden na Sundanceovem filmskem festivalu pokazala svoj zimski slog, sta Barack in Michelle Obama poslala internet v tizzijo, ko so jih preizkusili, da so se potegnili v “lepe počitnice”, ki jih je nekdanji POTUS obljubil po inauguraciji.

V svežem potovanju v Palm Springs, Kalifornija, je bilo jasno, da sta bila še vedno v polnem počutju, ko sta se nahajala z velikimi nasmehi na otoku Necker, ki je v lasti Richarda Bransona na Britanskih Deviških otokih.

Medtem ko smo se navadili, da bi Barack videli v belih gumbih in hlačah, se je politik v svojih predsedniških dudah obrnil na črno majico, črne kratke hlače, črne flip-flops in črno nazaj baseball cap … kot da bi rekel “Novo leto, kdo razjezil?”. Medtem je nekdanji FLOTUS popolnoma ustrezal Barackovi vibraciji, ki je pokazala, da je pripravljena uživati ​​v otoških vibracijah tudi v odrezanih kratkih hlačah, dveh kosih in fedora. (In najboljša mama in očka letošnje nagrade gre …)

VIDEO: Michelle Obama’s Beauty Transformation

 

POVEZANE: Preverite Počitniško hišo Obamas Palm Springs

Čeprav so nedvomno zaslužili čas, je bil nekdanji Prvi par, ki je izčrpal vsa ta priložnostna pobegnila (zlasti Barack, ki je naletela nazaj na baseball pokrovček), še vedno poslala internet v overdrive.

Tukaj je le nekaj ljudi, ki niso mogli dobiti dovolj obzorja opustitev Obama…

Prsti, ki so prečkali tam, bodo prinesli še veliko več fotografij za počitnice.