Iris Apfel Embraces Wearable Tech z novo zbirko nakita: “Mislim, da je to briljantna ideja!”

Iris Apfel je 94-letna ikona sloga, ki je hoda za energijo, nenehno dopolnjuje svoj seznam opravkov z napornim dogovarjanjem projektov, ki vključujejo ponavljajoča se naključna sodelovanja HSN in avtobiografski dokumentarni filmi. Torej, če želite 2016 začeti na način, ki bi ga lahko dobil le strokovnjak za dodatke, se je ljubitelj nekdanjega notranjega oblikovalca White House v New Yorku združil s tehnološko družbo WiseWear, ki je predstavil novo blagovno znamko Socialite Collection, linijo treh različnih, večnamenskih kosov nakita, ki jih boste želeli dobiti.

Napisano Calder, vojvodinja, in Kingston (spodaj), elegantno oblikovane zlate in srebrne kreacije ne samo dobro izgledajo na zapestju, temveč vam pomagajo spremljati tudi dohodne klice, besedila in e-poštna sporočila, medtem ko sledite korakom, kalorijam in stopnji hidracije – razlog, ki ga Apfel ljubi to.

“Mislim, da je to briljantna zamisel. Pogosto pozabljam, da pijem dovolj vode, zato sem dehidriral in imam izkušnje, da postanem zelo gnusen. Poznam ljudi, ki so padli in so imeli katastrofalne rezultate, od krpa v kolenu do smrti, «pravi Apfel V stilu naprave, ki lahko v primeru izrednih razmer pošlje tudi signal za stisko. “To vam omogoča, da to znate in se zavedate, da se boste lahko ustavili in pospravili.”

Iris Apfel Jewelry
Ljubezensko stanje WiseWear

Nakup: (od leve proti desni) Kingston, The Calder, vojvodinja, po 300 dolarjev; wisewear.com.

Torej preprosti, a zelo prefinjeni, kosi ustrezajo pričakovanjem ene najbolj modnih žensk na svetu? “Zelo so preprosta in se lahko nosijo z vsem in se lahko uporabljajo skupaj z drugim nakitom, kar je dobro,” pravi ona. “Kaj bomo storili v prihodnosti je, da naredimo nekaj več izjave – ostanejo nastavljeni.”

Iris Apfel Jewelry
Ljubezensko stanje WiseWear

POVEZANE: Iris Apfel odkrije obleko, ki bi jo nosila, če se bo ponovno poročila

Poleg tega, da služi kot obraz zbirke Socialite, je Apfel tudi v prihodnosti pripravljen na izdajo knjige kasneje letos, skupaj z zbirko Happy Socks, med drugimi projekti. Njena energija je še ena stvar, s katero se veselim. “Samo obdržim odprto misel in sem zelo zaposlen, kar mislim, da je najboljše za vaše duševno zdravje,” dodaja Apfel. “Všeč mi je, kaj delam in zelo sem strastno za svoje delo in imam veliko zelo dobrih prijateljev in poskušam vsak dan šteti. Delal je že 94 let, zato upam, da se bo nadaljevalo. “