Ivanka Trump začela Snapchat, obljublja “Cool, ekskluzivno vsebino”

Sledilci Ivanka Trumpa imajo zdaj še en način, kako slediti modelu, ki se je vsakodnevno dogajalo v podjetju. V torek, vidno noseči Trump, ki pričakuje otroka številka tri, je sporočil privržencem, da je začela račun Snapchat. In za ljubitelje medijskega mogla, je obljubila, da bo s sledilci delila za seboj pogled na njene najnovejše poslovne napore na sedežu Ivanka Trump.

#TeamIvanka je v živo v živo #Snapchat! Bodite prepričani, da nas dodate, da dobite ekskluzivno vsebino in si ogledate življenjepis na #IvankaTrumpHQ! ��: IvankaTrump

Video objavil Ivanka Trump (@ivankatrump)

Medtem ko smo navdušeni, da vidimo “kul ekskluzivno vsebino”, ki ji je obljubila objaviti na Snapchatu, si oglejmo prednostne naloge. Upamo, da bo Trump delila nekaj slepih njenih očarljivih dveh littlov, Arabella, 4 in Joseph, 2, kot tudi njenega novorojenčka, ko bo prišel to pomlad.

POVEZANE: Oglejte si očarljivo predrto delo Ivanka Trumpa s svojim sinom

Fotografija objavila Ivanka Trump (@ivankatrump)

sprehod po gozdu ��

Fotografija objavila Ivanka Trump (@ivankatrump)

POVEZANE: Ivanka Trump pokaže svojo najljubšo obleko v New Baby Bump Selfie

Na Instagramu v preteklem tednu je Trump videl, da se je po pohodu pomladnega dojenčka (zgoraj). Konec koncev, kmalu bo dnevna rutina delovne mame v resnici spremembe plenic, naps – in upajmo, da bodo otroci napolnjeni snapi. Če želite videti sami, sledite Trumpu na Snapchatu pri njenem uporabniškem imenu: IvankaTrump. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 29 =

map