Izgleda, da bo Chrissy Teigen sledil Donaldu Trumpu na Cvrkutati

Dobrodošli nazaj v cirkus, Chrissy Teigen!

Po odločitvi zveznega sodnika v Manhattnu v sredo, izgleda, da bo Teigen spet mogel priti spektakel, ki je krst Twittera Donalda Trumpa (aka @ RealDonaldTrump), potem ko je bila prej blokirana za kritični komentar.

POVEZANE: Donald Trump Just Called Melania “Melanie” na Cvrkutati, in internet je imel Field Day

Sodnik Naomi Reice Buchwald je odločil, da Trump krši državljanske pravice prve spremembe, ko blokira uporabnike na Cvrkutati, saj njegov račun velja za uradni vladni račun. “Predsednik in [direktorica socialnih medijev v Belemu hiši Dan Scavino] izvajajo vladni nadzor nad nekaterimi vidiki računa @realDonaldTrump, vključno z interaktivnim prostorom tweetov, ki so poslani iz računa,” je dejala Buchwald o svoji odločitvi.

Družba Buchwald, ki jo imenuje družabni medij Trumpa, je “določen javni forum”, zato Trump ne more izključiti ljudi, da si ogledujejo ali se z njimi ukvarjajo, kar se zgodi, ko so uporabniki blokirani..

Glede na CNBC, Oddelek za pravosodje ni odločen. “S spoštovanjem se ne strinjamo z odločitvijo sodišča in razmišljamo o naših naslednjih korakih,” so v izjavi navedli; Oddelek za pravosodje ima 60 dni, da se pritoži na odločitev.

Primer je prineslo sedem blokiranih uporabnikov Twitterja v povezavi s Inštitutom za prvo spremembo viteza na univerzi Columbia.

Poleg Teigen bo na odločitve drugih blokiranih novinarjev in slavnih oseb, vključno z Rosiejem O’Donnellom in Stephenom Kingom, vplivalo tudi odločitev.

Če to pomeni več Twitter showdowns, ne moremo čakati. Kje je kokica?