Izključno! Kako Victoria’s Secret Angel Doutzen Kroes ostane v obliki? Deluje s svojimi bistvenimi točkami

Ko se ne pomika po pisti na seksi številki spodnjega perila ali kuhanju večerje doma s svojo družino, Victoria’s Secret Angel Doutzen Krous je mogoče najti v potu v telovadnici, da bi ohranili to zvezdno telo v negligée pripravljeni obliki. Kako ostane tako motivirana, iz dneva v dan? Seveda, s pravimi bistvami.

Z njeno vadbo nas vodi na tem video posnetku (spodaj) iz nove sezone Victoria’s Secret Collection Collection, zabavne in lahkotne linije športnih modrc, ki povečujejo zmogljivost, svetle tanke in druge treninge. včeraj obiskal trgovine. Potem smo vprašali, kakšne so njegove skrivnosti, ki se vedno dobro počutijo v telovadnici in izven njega. Tukaj je, kako Krous ohranja svojo vadbo motivacijo močno:

Kakšna je skrivnost ohranjanja motivacije, da zadene telovadnico? “Moja naloga je ostati motivirana in fit,” pravi InStyle.com. “Oblačila za treninge so zelo pomembna za mene. Če se počutite udobno in seksi v telovadnici, je zelo motivirana.” “Nova Victoria’s Secret trening linija za Spring je odlična za motiviranje žensk, da pridete do telovadnice. Linija je super seksi z zabavnimi barvami in odtisi!”

Kaj je prva stvar, ki jo naredite, ko se počutite utrujeni in preobremenjeni?? “Všeč mi je dobra masaža ali akupunktura. Pomembno je, da ostaneš zdrav in dobro.”

Kako ostati zdrav med potovanjem? “Poskušam ostati hidratizirana z neparesterizirano kokosovo vodo in jesti zdrave prigrizke. Naročil sem zdrava postrežba v sobi in poskušam stisniti v vadbi!”

Kako se nagradite za dobro vadbo? “Kuhanje lepo, zdravo večerjo doma z družino. Všeč mi je kuhati!”

Kakšna je vaša vadba za leto 2014??“Res mi je všeč, da ga premešam – spin, boks, skakanje vrvi, dviganje teže, plesna vadba, samo ljubim se znoj in rad imam, kako neverjetno se počutim po vadbi.”

Kakšna je vaja, za katero menite, da je vaše telo najbolj spremenila?? “Delam vadbo, imenovano Ballet Beautiful – temelji se na treningu plesa in je težka in zabavna vadba. Ljubim trening z mojim trenerjem, ki vedno meša zasedbe z vrvjo in boksom.”

Kakšno barvo vam bomo najverjetneje ujeli med vadbo?“Črno in koralno, zabavno in svetlo.”

VEČ:• Pojdi na scene pri nedavnem posnetku VS • Ugotovite, kako se Victoria’s Secret modeli pripravijo na razstavo • Pridobite videz: Victoria’s Secret Angel Shimmery Eye

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 54 =

map