Izključno! Tukaj je točno kako dobiti Gugu Mbatha-Raw’s 2014 Guverner’s Awards Makeup

Pri obleki rdeče obleke je očitno, da bi bila rdeča ustnica rdeča ustnica, toda Gugu Mbatha-Raw in ličilec Nick Barose se je izogibal primerni ujemajoči poti, rezultati pa so bili nič manj kot čudovit. Med vikendom, Belle zvezda, ki je tudi vodilna dama v prihajajočem Beyond the Lights film, se je udeležil nagrade Guvernerjeve nagrade filmske akademije filmov na osupljivi številki Oscar de la Renta, ki ga je Barose uporabil kot svojo skokovito točko, ki je ustvarila njen podcenjen, a eleganten videz.

“Ko me je uber-stilistka Cristina Ehrlich pokazala čudovito rdečo rdečo Oskar de la Renta, je želela, da bi bila ličila igrivost in sveža, da bi pokazala njeno čudovito zlato kožo z dotikom drame o očeh za malo seksi Sophia Loren vibe, «pravi V stilu. “Čarovnica z rdečimi preprogami se vedno prikaže skupaj v zadnjem trenutku – včasih bom potegnil barvo ustnic, zato se moramo odločiti, kaj gre v sklopku, kot je prašek, blotni papir in barva ustnic za noč.” Tudi če se ne dotaknete rdečega preprognega dogodka, boste morda morali biti pripravljeni na bližnje počitnice z vsemi prihajajočimi počitniškimi strankami na vašem radarju, a krasen videz Mbatha-Raw je kot nalašč za skoraj vsako priložnost. Preberite, kako natančno ugotoviti, kako ga lahko znova ustvarite, s pro nasvetom samega Barza!

POVEZANE: Kako Gugu Mbatha-Raw dobi lepoto pogleda od dneva v noč

Gugu Mbatha-Raw
Ljubezensko stanje Nick Barose

Barose so želeli ohraniti svetlečo, rosno konico, da bi se izognili prašenju prahu, začel z matiranim premazom samo na zvezdni T-coni, nato pa na večplastni fundaciji Tom Ford’s Funding Perfecting Foundation ($ 80; nordstrom.com) na vrhu. “Uporabil sem ga s čopičem, nato pa vlažil BeautyBlender ($ 20; sephora.com), da se blatri in zmeša, tako da je učinek resničen”, pravi. “Fundacija mora dodati lep, poliran videz na vašo kožo, ne da bi ličila na ličila.” Barose je preprosto pogledal v oči, Barose je s Tomom Brow kiparjem v Taupeju (44 dolarjev; nordstrom.com) opredelil Mbatha-Raw’s obrvi in ​​v celoti izpustil senco. “Ko delate intenzivno linijo, ne uporabljajte senčila za oči. Učinek je bolj grafičen in sodoben, vendar ne preveč preveč in izračunan,” pravi Barose, ki je uporabil Defining Liquid Liner v Deeperju ($ 55; nordstrom.com), da bi dramatično krilo. Sledil je zgornjemu in spodnjemu trepalnicu s stojalo v obliki peresa, nato pa je določil notranje platine svojih oči, da bi se odrezal seksi, tlačni učinek. Dva premaza maskara sta segla od oči.

POVEZANE: Pridobite Retro-Inspired Hair in Makeup Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw
Ljubezensko stanje Nick Barose

“Ker je na obleki že veliko barve, pojdite na obraz in ustnice”, pravi Barose. “Karkoli preveč rdeče bo tudi vaš obraz videti rdeče.” Da bi se izognili rdeči polti, je v Ravishu (57 dolarjev, nordstrom.com) pobral Tomovega mehkejšega rdečega rumenjaka in ga zmešal na jabolka njenih lakov. Cvetni barvni barvni odtenek, kot je Tom Ford, je bil v barvi Summer Fling ($ 49; tomford.com) prikril naravno barvo ustnice Mbatha-Raw in imel rahlo golo konico, da bi uravnotežil dramatično oko. Zaključni dotik? Nekaj ​​dobro mešanih kapljic kožnega osvetljevalnika v požarnem požaru ($ 65; tomford.com). “To je popolna količina trepetanja, ki jo lahko odnesete na most nosu in na vrh lica”, dodaja Barose.

FOTOGRAFIJE: Glamurozna funkcija Gugu Mbatha-Raw je iz V stiluMajska izdaja