Izzie se vrne na 300-letno epizodo Greyjeve anatomije … Nekako

Shonda Rhimes ima posebno presenečenje Grey’s Anatomy oboževalci, ko je priljubljena serija nocoj označila svojo 300. epizodo.

“Kdo živi, ​​kdo umre, kdo pove vašo zgodbo”, ki se bo začel 9. novembra, bo poročal, da bo poklon znakom, ki jih igrajo Katherine Heigl, Sandra Oh in T.R. Vitez z razkrivanjem novih likov s podobami Izzie, Cristina in George.

V intervjuju z E! Novice, igralec James Pickens Jr., znan tudi kot dr. Richard Webber v dolgotrajni seriji, je povedal novinarju, da medtem ko Heigl, Oh in Knight dejansko ne bodo ustvarjali kamer za označitev mejnika, bodo navijači imeli priložnost gremo navzdol “spominski pas.”

“Videli bomo akterje, ki pridejo v bolnišnico po grozljivi nesreči, ki nas spominjajo na Izzie, George in Cristina Yang,” je pobral Pickens Jr..

POVEZANE: Ellen Pompeo je ostal Grey’s Anatomy Zaradi njene dobe: “Vedel sem, da so mi ušle v Hollywoodu”

Nadaljeval je: “In tako je kul, kako to počnejo. In našli so tri izjemne igralce … Ko sem prišel in sem jih videl, sem rekel:” Wow “, ker so bili taki sestavni deli uspeha predstave in tako neverjetne nadarjenosti v svojih lastnih pravicah, zato jih veliko pogrešamo. Tudi za občinstvo bi bilo lepo reči: “Oh wow, tam so.” “

Režiser scenarista Debbie Allen je zaokrožil nostalgično napolnjeno epizodo, ki je navdušila, da lahko navijači pričakujejo, da bodo dobili nekaj Flash in Alex, ko bo prišel v igro novi razred internega razreda Gray Sloan.

“Vse, kar lahko rečem, je, da ostanejo oči odprto, ker za vas obstaja veliko malo presenečenj,” je razkrila. “V preteklosti je veliko malenkosti in vretenc, kar imenujem našo epizodo Hubblovega teleskopa, kajti Hubblov teleskop vam omogoča, da pogledate nazaj v preteklost in naprej. In ta predstava je vse to.”

Mejnik 300. epizod srebrnega zaslona je v četrtek zvečer ob 8h. na ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 53

map