Izzivamo vas, da se ne smejete v Kate Spade NewY’s najnovejša “Miss Adventure”, z zvezdico Zosia Mamet

Kate Spade New Yorkjeva digitalna filmska serija, Miss Adventure, se je vrnil! Modna hiša je v drugi sezoni začela drugo epizodo, “Ready or Not,” četrtek, ki kaže Dekleta zvezda Zosia Mamet, ki se je začela v precejšnji situaciji, ko se pripravlja na prenočitev ženske komedije v salonu 30 Rock’s Rainbow v N.Y.C.

Ko se začne epizoda, se Zosia Mamet pojavlja v krilo Tate Kate Spade, s svojimi plavimi lasmi potegne nazaj v pecivo. Igralka prav tako rodi drzno rdečo ustnico in klepetalnice z Rainbow Room, ki je gostiteljica Ali Wonga, saj se MC (Drew Elliott) približuje, da jih pripravijo na predstavo.

Medtem ko Wong pobegne, da bi se ukvarjal z osebno družinsko zadevo, in soproga gostiteljica Sarah Jones se bori, da bi prišla v sobo Rainbow, se Mamet po naključju zaplete z MC, medtem ko sprašuje, ali naj preklopi na njen videz. “Všeč mi bo umazan ples,” pravi Mamet, ko se poskušajo razpletati.

POVEZANE: Zosia MametProsmerna bluza in črna bralnica z fanti fanta

Ko bodo dokončno naredili – prav čas v času, ko se show-Mamet izklopi iz tkanega jakna in v črni blazer z valjanimi rokavi, z isto belo srajco in črnim lokom.

Serija se odvija v svetu Kate Spade New York, kjer zvezde predstave (Mamet, Wong in Jones) poskušajo premagati vsakodnevne težave, da dosežejo svoje cilje. V novi seriji spin-off Miss Behavior, gledalcem je omogočeno, da videz vsakega igralca pripravi na svoje pustolovščine, pri čemer se bo Poppy Jamie pridružil tudi v mešanici.

“Bilo je tako veselje, da smo ponovno sodelovali z Zosijo Mametom in bili smo navdušeni, da smo v mešanico dobrodošli tako močne komedije, kot so Sarah Jones in Ali Wong. Potem imaš Poppy, ki je smešno”, je dejala Deborah Lloyd, predsednik in glavni kreativni direktor Kate Spade New York, je dejal.

Ne samo, da je serija zabavna, vendar pa so tudi znaki, ki jih lahko kupite, z deli iz predstavitve na Kate Spade Instagramu, ki so na voljo tudi za nakup na katespade.com.